- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Zanimljivo10 znakova koji pokazuju loše navike u ishrani
28. april
Hrisi
ZanimljivoPopularni italijanski sirevi koje treba da probate
08. april
Paolina Syarova
ZanimljivoOčistite kuću pomoću soli
01. april
Veselina Konstantinova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da uklonimo dosadan miris luka i belog lukaBeli luk i luk daju neobičan ukus jelima, neverovatnu aromu, a pored toga imaju i niz zadivljujućih zdravstvenih bonusa. Ali nažalost, obe vrste povrća mogu da utiču na veoma loš zadah. Sklonite dosadan miris luka i belog luka ovim sredstvima.
31. mart
Evo ovako se pravi šunka u ŠpanijiŠpanska šunka zvana Hamon (Jamon) za Španiju je nacionalni delikates , ali i za mnoge druge države. Sprema se od posebnih rasa svinje i u zavisnosti od rase i načina ishrane, deli se na dve vrste - Iberiko i Serano. U skoro svim dobrim restoranima se n
28. mart
Burata - italijanski sir koji se bukvalno topi u ustimaBurata je sveži italijanski sir koji dolazi iz južne Italije. Burata se bukvalno topi u ustima.
12. mart
Kako da očistimo kamenac iz bokalaSvaka domaćica se često susreće sa problemom formiranja kamenca u bokalu ili čajniku. Bez obzira na to kakav je čajnik - električni ili običan, neophodno je da ga ne ostavljate sa kamencem, već ga na vreme očistite.
28. januar
Da li je bezopasna buđ na hlebu?Većina ljudi zna da se penicilin pravi od buđi. Kada se na površini hrane stvori plesen, uvek će se naći neko ko će reći: Slobodno jedi. U čemu je problem? To je penicilin.
23. januar
Kakva je razlika između proseka i šampanjca?Mnogi misle da je jedina razlika između proseka i šampanjca u tome što se prvo vino tradicionalno proizvodi u Italiji, a drugo u Francuskoj. Istina je, da je razlika ogromna, a jedina sličnost između ova dva penušava vina su mali mehurići u njima
22. januar
12 namirnica koje sadrže iznenađujuće mnogo ugljenih hidrataMislite da počnete dijetu sa niskim sadržajem ugljenih hidrata? Ako je tako, verovatno znate da treba da odustanete od neke hrane, kao što je poca, testenina, hleb i krompir. Ali postoji i druga hrana koja je bogata ugljenim hidratima.
07. dec.
Trikovi, koje kriju supermarketiSupermarket je mesto gde možemo da nađemo sve što nam treba. Omiljen je domaćicama, prosto te mami da kupiš nešto svesno. Postoje neki trikovi koji uopšte nisu slučajni. Evo nekih od njih.
06. dec.
Etiketa za stolom: 5 stvari koje možda ne znateGreške u ponašanju za stolom mogu da budu smešne, baš onda kada želimo da se dobro predstavimo. Kao što kod pripreme hrane postoje pravila, tako i etikete za stolom treba poštovati.
28. nov.
7 činjenica o jajima koje možda niste znaliMislite da znate sve o jajima, osim mnogo varijanti za njihovu pripremu? Ispostavilo se da ono što se krije u ljušturi ima više tajni nego što smo mislili. Evo bar 7 zanimljivih činjenica o jajima koje će vas iznenaditi.
25. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 820
Recepti
7 889
11 374
Drugo