Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
ZanimljivoKako da očistimo zagorelo posuđe?
01. dec.
Iliana Angelova
ZanimljivoUticaj arome limuna i vanile na svest
19. nov.
Iliana Angelova
ZanimljivoPostoji li veza između šećera i lošeg ponašanja?
14. nov.
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Trileće (Tres Leches) - moj prvi susret sa omiljenim slatkišemDanas bih vam skrenuo pažnju na deserte, a posebno na desert Tres Leches (Tri mleka). To je moj prvi susret sa omiljenim slatkišem.
13. nov.
Namirnice sa plemenitim plesnima, koje su neverovatno ukusnePlesni su svuda oko nas. Oni su mikroorganizmi iz porodice gljiva, rastu na domaćinu i hrane se njime. Evo i namirnica sa plemenitim plesnima, koje su neverovatno ukusne.
12. nov.
Soja sos: 10 stvari koje možda niste znaliUnikatnog ukusa i bogat aromama - soja sos ne može da ostane neprimećen! Znamo ukus i znamo kada nam treba, ali da li znamo sve o njemu? Evo 10 činjenica o soja sosu, koje možda niste znali.
28. okt.
Kako se čuva vino?Ako čitate ovaj članak, verovatno posedujete barem nekoliko flaša skupog, kvalitetnog i odležanog vina. IKako se čuva vino?
14. okt.
Šta je to branč?Branč je kombinacija breakfast (doručak) i lunch (ručak), tj. doručko-ručak. Termin se pojavljuje u dalekoj 1895. godini, a malo nakon toga postaje žargon za engleske studente i opisuje obilnu konzumaciju hrane tokom vikenda u satima između 11:00 i 14:0
09. okt.
Pravila prilikom pripreme čajaIzbor servisa, u kome ćete servirati čaj je od velikog značaja. Poželjno je da on bude od porcelana.
25. sep.
Dodajte ova dva sastojka u testo i pripremićete idealne palačinkeGrupa američkih hemičara je otkrila da ćete dodavanjem samo dva sastojka u stndardno testo za palačinke dobiti idealan doručak. Osim brašna, mleka i jaja treba da dodate i limunov sok i maslac.
22. sep.
Koje su to loše navike, koje usporavaju metabolizam?Metabolizam je, u svojoj suštini, proces pretvaranja hrane u energiju. Koliko je ovaj proces brži, toliko više kalorija troši naše telo. Balansiran metabolizam je od velikog značaja za održavanje zdrave težine.
09. sep.
Kolagen - šta treba da znateU omiljenoj kremi za lice, losionu za telo, prehrambenim dodacima i čak u lekovima, često otkrivamo prisustvo kolagena. Šta predstavlja kolagen, koju ulogu igra u našem telu i zašto je toliko važan? O
18. avgust
Razlika između bele i crne čokoladePreporučuje se da se nekoliko puta nedeljno gricne po 40 g crne čokolade za bolje zdravlje. Prava crna čokolada ne bi trebalo da sadrži drugi maslac, osim kakaovog.
06. avgust
Pogledajte zašto je važno da ne dezinfikujete kuću izbeljivačem i preparatima sa hlorom!Izaberite šta treba da od pročitanog i rečenog treba da upotrebite u borbi protiv koronavirusa i izbegnite ovu veliku grešku u dezinfekciji COVID-19, kako biste poštedeli pluća i izbegli posledice.
04. avgust
Pod karantinom: Koje namirnice i proizvodi će nam trebati za mesec dana?Nije loše da razmislimo šta nam je to najpotrebnije, ako smo primorani da budemo u karantinu zbog Korona virusa, poznatog i kao virus Kovid-19. Evo šta bi trebalo da kupite, da bi vam bilo dovoljno za mesec dana.
23. jun
Kako da skolonimo boju i hemikalije sa kore citrusa?Veoma je važno kako da znamo da skinemo boju i hemikalije, pre konzumiranja omiljenih pomorandži i mandarina, na primer. Pogledajte kako.
16. jun
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo