- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoIstorija marcipana
11. jun
Plamena M.
ZanimljivoŠećer Demerara
09. jun
Iliana Parvanova
ZanimljivoZašto da ne stavljate vruću hranu u frižider?
07. jun
Galina Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Najkorišćeniji začini u grčkoj kuhinjiAli ukus hrane u Grčkoj ne bi bio isti bez nekih tipičnih začina za grčku kuhinju. Pogledajte koji su najkarakterističnije arome za grčku kuhinju.
01. jun
Albanska kuhinja: Tradicionalna jela i receptiAlbanska kuhinja je poznata po svojoj mediteranskoj raznovrsnosti i izobilju. Specijalni proizvodi u albanskoj kuhinji. Tradicionalna jela u albanskoj kuhinji.
24. maj
Kopalen - smrtonosni delikates, koji teško da ćete probatiSvakako čudan delikates se naziva Kopalen (Kopalhen). Šta zapravo predstavlja Kopalen, zašto se smatra smrtonosnim i zašto smatramo, da je teško da ćete ga probati.
24. maj
Ovaj pomoćnik u kuhinji leči! Pogledajte štaVerovali ili ne - aluminijumska folija takođe može da pomogne u lečenju, samo ukoliko se koristi na pravilan način. Alternativna terapija za lečenje bolova ili ožiljaka.
18. maj
Jaja na Benediktinski način - jedan klasik, mnogo pričaZbog naziva na francuskom i zbog umeća Francuza da dva jajeta, komad šunke i krišku hleba pretvore u klasik, mnogi veruju da su upravo oni pronalazači jaja na Benediktanski način.
13. maj
Simbolika crvenih uskršnjih jajaObičaj da se farbaju crvena jaja na Uskrs je prihvaćen u mnogim različitim zemljama po svetu. Kakva je simbolika crvenih uskršnjih jaja? Legende o značenju crveno ofarbanih jaja:
05. maj
Šafran - najskuplji među začinimaŠafran je najskuplji začin u svetu biljaka za kuvanje. Razlog je taj što njegova priprema traje dugo i izuzetno je mukotrpna.
27. april
Kako da odaberemo kvalitetan hleb?Vrlo je malo domaćinstava sa naših prostora koja ne konzumiraju hleb. Obično je to beli hleb. Kako da odaberete kvalitetan hleb? Evo nekoliko saveta.
24. april
Koliko vremena oduzima varenje hrane?Hajde da budemo u potpunosti iskreni: Većina nas ne ceni rad koji sistem organa za varenje vrši za nas. Koliko vremena oduzima varenje hrane?
01. april
Teflonsko posuđe - za i protivUkoliko imate simptome običnog gripa i koristite teflonsko posuđe, onda imamo vest za vas - ovo možda nije običan grip, već takozvana groznica od polimernih isparavanja. Pogledajte još na temu za i protiv teflona.
27. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 808
Recepti
7 886
11 369
Drugo