Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Saveti za čišćenje i pripremu puževaSaveti za čišćenje i pripremu puževa
18. avgust
Ovi mekušci ne jedu sve - jedu samo određenu vrstu trave. Sakupljaju se posle kiše, u rano proleće - od početka aprila do kraja maja.
Postani pametna domaćica uz pomoć saveta Džejmija Olivera!Postani pametna domaćica uz pomoć saveta Džejmija Olivera!
14. avgust
Džejmi Oliver opušteno može da bude nazvan kuvar s misijom. Njegova želja je da nauči ljude kako mogu da se hrane zdravije i istovremeno s tim ukusno. Pogledajte vredne savete Džejmija Olivera svakoj domaćici.
Šest koraka i pet načina da napravite savršen sufleŠest koraka i pet načina da napravite savršen sufle
11. avgust
Za savršen sufle postoji nekoliko pravila, i ako ih ispoštujete, iznenadićete se koliko je lako i zabavno pripremiti ovo iskušenje.
Greške pri pravljenju paprikašaGreške pri pravljenju paprikaša
10. avgust
Najukusniji paprikaš se dobija kad je pravilno napravljena zaprška od prženog luka i brašna. Brašno se dodaje tek onda kad kao rezultat prženja luk postane prozračan.
Kako očistiti zagorelu šerpuKako očistiti zagorelu šerpu
08. avgust
Svakom se dešavalo da mu zagori omiljena šerpa. I svako zna koliko samo čišćenje može izgledati uzaludno i nemoguće. Evo nekoliko praktičnih saveta kako da se snađete u takvoj situaciji.
Trikovi za popravljanje preslanog jelaTrikovi za popravljanje preslanog jela
08. avgust
Presoljena supa se popravlja, kada dodate u nju belance, umućeno u sneg. Drugi način je da dodate pirinač, stavljen u platnenu vrećicu, i nakon što se skuva da ga izvadite.
Trikovi za lepu kafuTrikovi za lepu kafu
02. avgust
Kafa je jedan od napopularnijih napitaka. Međutim, ako hoćete da uživate u punom ukusu i efektu kafe, trebalo bi ispoštovati neke uslove.
Kako da pohujete sa pivom?Kako da pohujete sa pivom?
02. avgust
Pohovanje sa pivom je odlično za pripremu raznih namirnica. Može se primeniti u pripremi ribe, piletine, povrća i viršli.
Detalji pohovanja s kornfleksomDetalji pohovanja s kornfleksom
01. avgust
Važan uslov za jela, koja se pohuju sa kornfleksom, jeste visoka temperatura masnoće, u kojoj će se pržiti.
Pripremanje marinade za povrće na roštiljuPripremanje marinade za povrće na roštilju
01. avgust
Povrće na roštilju je brza, jednostavna i ukusna varijanta za letnju večeru. Pre nego što pečete povrće, dobro je potopiti ga nakratko u marinadu.