Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako skuvati uskršnja jaja?
17. feb.
Admin
Kulinarski SavetiZačini, koji čine krompir neodoljivim
14. feb.
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako se pravi salamura za sir
13. feb.
Anonimen
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se pravi zaprškaZaprška jela je tradicionalna metoda u bugarskoj kuhinji. Zaprška se najčešće pravi od luka, brašna i aleve paprike. Postoji i kombinovana zaprška, koja se sastoji od brašna, masnoće i povrća.
12. feb.
Kako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaOsim mesa su vam potrebni i začini - biber, kumin, so. Njihov odnos je u zavisnosti od ukusa. Najbolje je da kumin i biber budu u istim količinama, da ne bi neki od začina preovladao svojim ukusom.
11. feb.
Saveti za pripremanje patkeAko su obe vrste mesa od pernatih životinja, nije isto da li pripremaš pile ili patku – različiti su ne samo recepti, već i priprema mesa pre početka kuvanja. Patka ima veliku količinu potkožne masnoće.
11. feb.
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeTeško da postoji dete, a čak i odrastao čovek koji sa nestrpljenjem ne čeka sveže pečene, aromatične, mirisne i tople gurabije.
30. nov.
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo