- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiTrikovi za popravljanje preslanog jela
08. avgust
Nina Nord
Kulinarski SavetiTrikovi za lepu kafu
02. avgust
Antonia R.
Kulinarski SavetiKako da pohujete sa pivom?
02. avgust
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Detalji pohovanja s kornfleksomVažan uslov za jela, koja se pohuju sa kornfleksom, jeste visoka temperatura masnoće, u kojoj će se pržiti.
01. avgust
Pripremanje marinade za povrće na roštiljuPovrće na roštilju je brza, jednostavna i ukusna varijanta za letnju večeru. Pre nego što pečete povrće, dobro je potopiti ga nakratko u marinadu.
01. avgust
Pitate se šta da skuvate brzo za večeru? Imamo odgovor!Jela, napravljena u đuvečari su jedna od najbržih i najukusnijih - nije važno da li je reč o nečemu posnom ili jelu s mesom. Osim što bude gotovo veoma brzo, može da se improvizuje - čak i da vam fali nešto iz samog recepta, uvek možete da ga zamenite ili
31. jul
Kako se pravi šećerni sirup za kolačePri pripremi mnogih kolača i torti traži se prelivanje kore šećernim sirupom. Sirup se priprema od dva dela šećera, tri dela vode.
31. jul
Konzerviranje i čuvanje tikvicaDa biste sačuvale tikvice svežije duže vreme, treba da ih čuvate u frižideru. Najbolje da ih ostavite cele. Stavite ih u deo frižidera koji je predviđen za povrće.
27. jul
Kako da ispečemo patlidžanPatlidžani se peku na ringli, što je ujedno i klasičan način, ali nakon pečenja povrća ringla treba da se dobro očisti. Patlidžan može da se peče i u mikrotalasnoj peći.
26. jul
Koje meso se koliko pečeParče svinjetine od dva kilograma se u proseku peče za oko sat i po. Ako želite da iz nje curi sok, vreme pečenja je kraće.
26. jul
Začini pogodni za sočivoNe biste pogrešili, ako dodate čubar - daje veoma ukusnu aromu i dodaje se nakon što je jelo provrilo. Količina je pitanje ukusa, i takođe zavisi od toga koliko sočiva želite da skuvate.
25. jul
Začini koji idu uz ribuMalo smo istraživali debele kulinarske knjige kako bi našli odgovor na pitanje koji sve začini najbolje dopunjuju ukus i aromu ribe.
24. jul
Jednostavne marinade za mesoKako bi meso bilo ukusno i meko, važno je da bude nekoliko sati u marinadi. Sastojci marinade daju pun ukus mesu i doprinose da bude još mekše.
24. jul
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 886
Recepti
7 900
11 418
Drugo