Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako da sačuvamo sir
06. mart
Nina Nord
Kulinarski SavetiPet načina da skuvate krompir
04. mart
Admin
Kulinarski SavetiKako se začinjava supa
04. mart
Rosi Stoyanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koje namirnice ne treba zamrzavatiNažalost, postoje namirnice za kojima hladnoća šteti ili zamrzavanje ne odgovara. To može narušiti njihovu teksturu ili ukus.
02. mart
Saveti za savršenu salatuJedva da postoji čovek koji seda za sto na kome nema salate. One su idealan dodatak svakom jelu. Da bi salata bila sveža i ukusna, trebalo bi da se pravi neposredno pred serv
02. mart
Najvažnije tehnike pri pripremanju kremovaKod pripremanja kremova, umućena pavlaka ili belance se dodaju osnovnoj smesi, kada želatin počne lagano da se sgušnjava. Ako je krem još uvek dosta topao, teži želatin će pasti na dno.
28. feb.
Pogledajte zlatna pravila pekara eksperataDa se i vi ne biste našli u neprijatnim situacijama prilikom pečenja, pogledajte galeriju iznad sa osnovnim pravilima, koja treba poštovati u radu sa rernom.
28. feb.
Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanineAko ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sa sigurnošću će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko fora kako da je pripremate na različite načine.
28. feb.
Ove namirnice nikako nemojte zagrevati u mikrotalasnoj pećiKoliko god bile ukusne, postoje nemirnice koje se nikako ne zagrevaju u mikrotalasnoj. Tako im se oduzima sva hranljiva vrednost i postaju pre štetne, nego korisne.
27. feb.
Pravilna kombinacija začina je ključ ka ukusnim jelima!Začini su nerazdvojni deo naše kuhinje. Začini mogu da budu koren, kora ili seme nekih biljaka, kao i sveže lišće i cvetovi pojedinih biljaka.
27. feb.
10 zlatnih pravila za ukusne palačinkeDa bi palačinka bila ravnomerna i da bi pokrila tiganj, neophodno je da nakon sipanja okrećemo tiganj u svim pravcima, dok ne pokrije dno.
27. feb.
Kako da postanete Vladar supa i čorbiKažu da supa ili čorba budi apetit i priprema želudac za glavno jelo. Supa ili čorba je odlika sporog života - kada kuvaš supu, nemaš gde da žuriš. Tako i mi, koliko god da nam je brz i opterećen život koji vodimo, uvek moramo pronaći vreme za jedan tanji
27. feb.
Dijetalna kuhinja: Koja mesa odgovaraju i kako da ih pripremimoPrilikom držanja dijeta preporučena su posna mesa i to od mlađih životinja - teletina, junetina, piletina i jagnjetina. Kod različitih oboljenja dozvoljavaju se svinjetina i ovčetina, ali bez masnoće.
26. feb.
Korisni saveti za domaćice početniceEvo nekoliko korisnih saveta prilikom kuvanja, koji će biti dosta korisni za početnice, koje prvo treba da savladaju finese kulinarske umetnosti.
26. feb.
Kako da koristan doručak pretvorite u prijatan za Vašeg mališanaNa žalost, čak i da ste pripremili najkorisniji mogući doručak za svoje dete, ono se možda neće sa tim složiti i sedeće na stolici sa dosadom i mrzovoljom. Evo, upravo zbog toga ćemo vam pokazati, ne kako da pripremite zdrav doručak
26. feb.
Kako da prepoznamo dobar avokado i kako da ga čuvamoAvokado je bogat mononezasićenim kiselinama koje nam pomažu da se izborimo sa mastima u oblasti torzoa, koje predstavljaju rizik od kardiovaskularnih bolesti.
26. feb.
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo