- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta je zbog čega korisnoZašto da jedemo grožđe
04. mart
Anonimen
Šta je zbog čega korisnoU cvekli se kriju neočekivane štetnosti po vaše zdravlje! Pogledajte ih
04. mart
Lilia Milkova
Šta je zbog čega korisnoJutarnji napici za čišćenje krvi
27. feb.
1
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koji su to prirodni proizvodi koji mogu da vas ubijuU poslednje vreme sve modernije postaje ono što se prodaje u prodavnicama kao pirodno, naturalno, pravo i obaveno sa oznakom BIO-. Manija je postala toliko velika da proizvodi, plod viševekovnog tešog naučnog posla, se smatra gotovo otrovnim. Istina
26. feb.
Dunja i njenih 100 korisnih svojstavaEksperti dunji pripisuju 100 svojstava među kojima su protivupalno, učvršćujuće, umirujuće, kao analgetik, za iskašljavanje i dr.
25. feb.
7 loših kombinacija namirnica, koje štete vašem zdravljuMnogo ljudi prave grešku kombinujući namirnice, koja ne treba konzumirati zajedno. Neke kombinacije namirnica su opasnije od drugih, ali sve mogu naneti štetu vašem organizmu. Otežano varenje i tegobe u želucu su samo neke od njih.
22. feb.
Ozbiljne neželjene reakcije od Ginka BilobeGinko Biloba je čudesna lekovita biljka. Ima dosta zdravstvenih prednosti, ali takođe i dosta negativnih reakcija. U sledećim redovima pročitaćete najčešće neželjene efekte od ginko bilobe.
21. feb.
Medom, orasima, sirćem i belim lukom ćete izlečiti sve!Orah je davnina bio poznat kao odličan lek. U kombinaciji sa medom je prirodno sredstvo, čija lekovita svojstva ne mogu da se poreda sa najsnažnijim farmaceutskim preparatima.
19. feb.
Čarobni maslac GI - za zdrave zglobove, vid, imunitet i još mnogo togaOvaj puter stiče popularnost tokom poslednjih godina. Istopljen, rafinisan GI puter predstavlja specijalnu i unikatnu klasu putera. Kada se puter istopi, tvrde mlečne čestice se karamelizuju i uklone. To je koncentrisan ostatak čistih masti. Ima odličan u
19. feb.
Koristi i svojstva šljivaŠljive se preporučuju kod hipertonije i kod problema sa bubrezima. U šljivama se nalaze jedinjenja kalijuma, koje imaju diuretično dejtvo i pomažu izbacivanju viška vode i soli.
15. feb.
Zanimljive činjenice o kruškama koje ne znateČak i kada nije isečena, kruška širi neverovatno nežnu aromu. Što je zrelija, toliko je korisnija.
14. feb.
Namirnice bogate celulozomCelulozu ne razlažu digestivni enzimi čoveka, ali neke crevne bakterije stvaraju enzim - celulazu, koji celulozu digestira u rastvorljive materije.
13. feb.
Kako da se hranimo nakon prolivaNajčešći uzrok proliva je virus, koji inficira creva. U tom slučaju treba sa se unosi dosta tečnosti, da se jede kiselo mleko, pirinač, jufka, sok od grožđa, zrele banane.
07. feb.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 890
Recepti
7 901
11 419
Drugo