bonapeti.rs»Članci»Dijete»5 kilograma manje za 6 dana, dok si sit i srećan

5 kilograma manje za 6 dana, dok si sit i srećan

1 od 3 Fotografije
Doručak, svaki sadrži 300 kalorija:
1 šolja ovsenih pauljica, 1 šolja niskomasnog mleka, 2 supene kašike trešanja, 1 supena kašika sirovim oraha;

Kikiriki puter sa jabukom, integralni hleb;

Prepečena intrgralna kriška hleba sa jagodama, 1 kuvano jaje, 1 kašičica maslaca;

1 čaša rikota sira, 1 prstohvat muskatnog orašćića, pola kafene kašičice soka od agave, 4 kajsije;

1 jaje, pomešano sa jednom kašičicom maslaca, 1 integralna kriška hleba, 1 kriška ćureće šunke, 1 šolja svežeg soka od povrća po izboru.

Svaža žena želi da brzo i efikasno skine kilograme. Nova dijeta, 5 kg manje za 6 dana, uključuje 1 200 kalorija na dan. Hrana se deli ma male porcije i ne dozvoljava vam da ogladnite. Siti i srećni ćete skinuti višak kilograma, a da to nećete osetiti.

Režim ishrane je odgovarajuć svakom ko želi da smrža, bez da gladuje. U njemu se hranljivi sastojci dele na porcije po kalorijama. One rastu progresivno - od doručka do večere. Tako za doručak imate 300 kalorija, ručak 400 kalorija, a večera - 500 kalorija. Ukupan unos kalorija se ozbiljno razlikuje od dosadašnjeg i ne treba da prelazi 1 200 kaloriaj na dan.

Kombinacije, koje su dozvoljene su razne. Tako da vam hrana nikada ne dosadi i uvek ste u kondiciji. Dokatano je da monoton i bezukusan meni vas samo tera da se osećate gladnijim.

Režim je jednostavan za ostvarivanje. Ako uspete da držite 6 dana bez prekidanja, skinućete začuđujući broj kilograma. U galiji gore ćete naći primere menija za doručak, ručak i večeru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji