Facebook
Omiljeno
Pinterest
Šta da pripremimo sa brašnom od heljdeOd njega se, međutim, može pripremiti hleb, neke vrste proizvoda od testa i makarone, kolači, palačinke, slatkiši, da se doda u jelo ili da se kombinuje sa drugim vrstama brašna....
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da pripremimo domaće grisine?Zbog toga smo danas odlučili da vam ponudimo neverovatno lak i ukusan recept za domaće grisine, tako da vaše voljene kod kuće možete iznenaditi nečim ukusnim i drugačijim.
Kako da pripremimo domaće grisine?...
Kako sami pripremiti brašno od leblebije?Sada smo sigurni da smo vas uverili koliko je leblebija korisna. Pre nego što je uvrstite kao stalni element na svoju trpezu, pokazaćemo vam kako je lako od nje napraviti svoje brašno....
Domaće kokosovo brašnoČim se zagreje, ponovo je isključite i ubacite kokosovo brašno na još 10-15 minuta ili dok ne dobijete željeni rezultat....
Brašno od heljde - koristi i upotrebaBrašno od heljde ima unikatan, zasitan ukus orašastih plodova i može da se koristi za pripremanje kremova bez glutena, palačinki, mafina, hleba (kako brz, tako i sa kvascem) i keksa....
Kako da pripremimo sirup od zoveSirup od zove možete pripremiti na drugačiji način. Potrebno vam je 65 cvetova zove i šest limuna. Limun isecit, e nemojte da ljuštiti kora i stavite u veliku posudu u koju ste stavili cvetove zove....
Salata od heljde i brokolijaU velikoj posudi sjedniti sve sastojke, osim heljde.
Heljdu postaviti na dno posude za serviranje i odozgo sipati marinirano povrće....
Salata od heljde i cvekleKonzumiranje heljde krije rizik od pojave alergijskih reakcija, tako da se ne preporučuje ljudima koji imaju alergije na žitarice, krompir, kukuruz i dr....
Kako da napravimo domaću pastu od maslinaPasta od maslina je veoma ukusno i traženo predjelo kojom mogu da se mažu prepečene kriške ili da posluži kao nadev za jaja ili različite vrste povrća. Lako možete da napravite pastu od maslina u domaćim uslovima....
Kako da pripremimo Kimči?Veruje se da je „kimči” izuzetno koristan za zdravlje, posebno zimi, kada podiže imunitet i štiti od virusnih bolesti, daje energiju. Tradicija nalaže da "kimči" pripremaju samo žene....
Kako da pripremimo tunuOd tune iz konzerve se pravi salata ili sos za pastu. Dinsta se sitno ili krupno iseckana glavica luka, dodaju se dva paradajza, očišćena od kožice i semena....
Salata od heljde sa jajimaRavnomerno promešanu i aromatizovanu salatu od heljde sipajte u odgovarajuću posudu i pospite sa malo umućenih jaja i seckanim mladim lukom.
Poslužite sveže pripremljeno da ima što bogatiji ukus....
Mafini od heljde sa siromPospite mafine od heljde sa sirom semenkama i stavite da se peku u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne budu gotovi....
Ćuftice od heljde iz rerneLepo je da promešate rukama, oblikujte ćuftice i pre nego što ih stavite u pleh, uvaljajte ih u brašno.
Preko svakog stavite maslinovo ulje ili ulje i pecite na 200 stepeni dok ne bude gotovo....