Kako se pravi zaprška za pasulj?
Kako se pravi zaprška za pasulj?
19. dec.
curi voda na usta. Možete zapržiti pasulj na nekoliko načina, a svaki način ima svoje tajne. U nekim krajevima, zaprška se pravi sa ...
Kako se pravi zaprška
Kako se pravi zaprška
. Posle toga, alevu papriku i promešajte. Dodajte i brašno i mešajte dok se ne dobije kašica. Zapržku dodajte jelu. To se zove jaka ...
Kako se pravi zaprška od brašna?
Kako se pravi zaprška od brašna?
10. dec.
osnovne vrste zaprški – svetla i tamna, a njihov naziv se određuje na osnovu boje brašna. Zaprška, kako joj samo ime govori, ...
Kako se pravi zaprška za janiju?
Kako se pravi zaprška za janiju?
08. dec.
U pripremanju zaista ukusne janije, glavnu ulogu igra zaprška, koja je tradicionalni pratilac ovog jela. Kao i kod većine stvari, tako i kod ...
Kako se pravi zaprška sa brašnom?
Kako se pravi zaprška sa brašnom?
neprijatan izgled. Zaprška sa brašnom može biti kuvana i topla. Predlažemo vam dve jednostavne i lake zaprške sa brašnom. Za toplu ...
Kako se pravi zaprška za jagnjeću čorbu?
Kako se pravi zaprška za jagnjeću čorbu?
02. dec.
čorbu. Dobra zaprška je u stanju da prikrije neke manje greške prilikom pripreme čorbe, kao i da običnu čorbu pretvori u pravi praznik za ...
Kako da napravimo zapršku za pasulj?
Kako da napravimo zapršku za pasulj?
doda povrće kao što je paradajz, šargarepa, paprika, luk i neki začini. Ja jedinstven ukus čorbe neophodna je zaprška. Zaprška za ...
Kako se pravi zaprška za čorbu od mleka i jaja ?
Kako se pravi zaprška za čorbu od mleka i jaja ?
09. mart
druge strane da prikrije male nedostatke jela. Obično se prave dve vrste zaprški sa jajima i mlekom - takozvana kuvana zaprška i ...
Kako se pravi zaprška za punjenu papriku na bugarski način?
Kako se pravi zaprška za punjenu papriku na bugarski način?
30. april
, kako da se napravi zaprška za punjene paprike. Zaprška za punjene paprike može da se napravi na nekoliko načina. Evo i nekoliko ...
Posni pasulj bez zaprške
Posni pasulj bez zaprške
Natopimo pasulj 6-8 sati, ocedimo ga i prelivamo čistom vodom, stavljamo da provri. Bacamo prvu vodu i sipamo novu vrelu vodu. Nakon oko 30 ...
Čorbast pasulj sa zaprškom
Čorbast pasulj sa zaprškom
. Zapršku dodati u pasulj. Ostaviti da se kuva još 5 minuta, nakon čega čorbu skinuti sa vatre i dodati sitno naseckane peršun i nanu....
Kuvani pasulj sa zaprškom
Kuvani pasulj sa zaprškom
paradajza i jednu kutlaču pasulja. Vratite šerpu nazad na ringlu. Dodajte bujon od povrća i začinite solju. Sipajte zaprženu smesu u pasulj ...