Kako se kuva artičokaKako se kuva artičokaArtičokoa je ukusna i kada se kuva i začini začinima, ali ima fantastičan ukus kada se pripremi sa jajetom i plavim sirom....
Kako se kuva grašakKako se kuva grašakKako da ubrzate kuvanje graška? 1. Nemojte ga soliti odmah, pošto se u slanoj vodi on sporije kuva. Naime, zbog toga je dobro da začinite pred kraj, kad bude skoro gotov. 2....
Kako se kuva sveži kupusKako se kuva sveži kupusMeđutim, da li znate kako se kuva sveži kupus?...
Trik, pomoću kojeg se kukuruz kuva za samo 8 minutaTrik, pomoću kojeg se kukuruz kuva za samo 8 minuta
15. avgust
Jelena Andonov
Kuvani kukuruz je nešto što sa velikim zadovoljstvom pripremamo leti....
KukuruzKukuruzPostoji varijanta kuvano-pečenog kukuruza - prvo se kuva, nakon čega se zapeče na roštilju. Mnogo je ukusan i pikantan....
Kako se kuva u vok tiganjuKako se kuva u vok tiganjuU slučaju da kuvate meso, dobro bi bilo unapred da ga natopite u željenu marinadu, kako bi omeknulo i tek tada da ga stavite da se prži....
Kako se kuva sa kokosovim uljem?Kako se kuva sa kokosovim uljem?To se radi kako bi se produžila njegova trajnost. Svi drugi oblici kokosovog ulja dozvoljavaju zasićenim mastima u njemu da se bez problema apsorbuju od strane organizma, istovremeno stimulišući metabolizam....
Kuvani kukuruzKuvani kukuruzKuvajte na umerenoj vatri 30 minuta, ako je mlečan kukuruz, onda će se skuvati još brže. Izvadite i premažite maslacem i preko posipajte so. Brzo i ukusno!...
Kako se kuva pasulj na pravilan načinKako se kuva pasulj na pravilan način- Mladi pasulj se mnogo brže kuva od zrelijeg....
Kukuruz kuvan u mikrotalasnoj pećiKukuruz kuvan u mikrotalasnoj pećiUzimaju se dva klipa kukuruza i kako su sa omotačem, stavljaju se u tanjir. Pokrivaju se poklopcem za mikrotalasnu rernu. Klipovi ne treba da budu veliki, da bi mogli da se pokriju poklopcem....
Kako da kuvamo kestenje?Kako da kuvamo kestenje?Kestenje kuvamo oko 30-35 minuta, pazimo da se ne prekuva. Najbolje je da pratite kad počnu da puciaju. To znači da su gotovi....
Kako se kuvaju lignje?Kako se kuvaju lignje?Ako ih kuvate duže od pola sata, ponovo postaju mekane, ali veličina se smanjuje više od pedeset procenata. Pravilno skuvane lignje su veoma ukusne i organizam ih lako apsorbuje....