Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
25. avgust
1
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
13. januar
Proteinski šejkSjediniti nerafinisan puter od kikirikija sa kakaom, nasečenom bananom i svežim mlekom, u blenderu ili kuhinjskom robotu.
Sastojke možete sjediniti i u dubokoj i visokoj posudi, pa ih pasirati. Nakon što smesa postane...
27. jun
Vegan proteinski šejkSipajte proteinski šejk u čašu i servirajte.
Vegan proteinski šejk je ukusan i koristan.
Beli pasulj ima rekordan sastav biljnog proteina, koji je prema hranljivoj vrednosti jednak proteinu u mesu....
20. jun
Dijetalni proteinski šejkNakon toga po želji možemo da dodamo i jedan proteinski šejk. Sve se dobro promeša.
Brzo, lako i korisno....
29. dec.
Proteinski šejk za decuProteinski šejk za decu (ne samo za decu) - ne samo ukusan, već i veoma koristan....
27. maj
Proteinski šejk za ženeSačekajte jedan minut da može sve dobro da se umuti i pomeša.
Isključite i servirajte u čašama....
21. maj
Proteinski šejk za mršavljenjePravi se tri puta nedeljno, a ako uključite i dijetu sa malim unosom ugljenih hidrata, zajedno sa ovim proteinskim šejkom, izgubićete još koji kilogram....
28. april
Domaći proteinski šejk za mršavljanjeSipajte domaći proteinski šejk za mršavljenje u dve visoke čaše.
Servirajte proteinski šejk kao zamenu za doručak, ručak ili večeru....
10. april
Domaći proteinski šejk nakon treningaSipajte proteinski šejk u čašu i poslužite.
Domaći proteinski šejk za oporavak posle treninga je ukusan i brz i jednostavan za pravljenje....
27. maj
Proteinski šejk za mišićnu masuStavite sve sastojke u blender.
Meljite na visokoj brzini dok ne dobijete gustu, kremastu i homogenu teksturu.
Servirajte u velikim čašama i uživajte....
04. feb.
Kako da pripremimo pastrmkuAko pri ruci imate pastrmku i pitate se kako da je pripremite, najbolje je da je napravite na roštilju....
05. januar
Kako da pripremimo tunuTuna se priprema na različite načine u različitim krajevima sveta. U Italiji se pravi zapečena tuna sa krompirom i alevom paprikom ili se servira karpačo - fino isečeno sirovo meso tune. U Japanu, kao što je već...
16. mart
Kako da pravilno pripremimo čajPored dugačkog kuvanja, ne treba da se preteruje i sa višestrukim pripremama iste količine čaja. Prvi čaj ima oko 50% aktivnih supstanci....
27. jul
Kako da pripremimo mekanog zecaAko vam se čini da je pečeni zec iz rerne previše suv, možete da ga sledeći put pripremite pohovanog. Imajte na umu da je na taj način, zec ipak mnogo kaloričniji....
17. jul
Kako da pripremimo sušeni paradajzSušeni paradajz je postao veoma popularan poslednjih godina. On se priprema veoma lako i ima neobičan pikantan ukus i miris. Za sušeni paradajz je najbolje koristiti dobro uzreo, ne mnogo veliki mesnat paradajz.
Najbolje...
13. januar
Kako da pripremimo tursku pituPita je tradicionalno bugarsko i balkansko jelo, poznato i omiljeno svima nama. Njene različitosti, kao što je i sa mnogim jelima obilate svet i menjaju se po ukusu države u kojoj su.
U Turskoj se pita zove burek i priprema...
01. avgust
Kako da pripremimo crveno sočivoEvo nekoliko interesantnih recepata, koje možete probati, ukoliko ste rešili da pripremite nešto sa crvenim sočivom....
25. jul
Kako da pripremite kinouKinoa je južnoamerička žitarica, koja je u poslednje vreme veoma popularna širom sveta. Seme kinoe su mala zrna prečnika od 2 mm i veoma su korisna.
Kinoa je biljka koja je uzgajana od strane drevnih Inka. Sadrži više...
21. jul
Kako i kada da pijete proteinski šejk?Pogledajte i neke ideje za:
- proteinske bombone;
- proteinske palačinke....
10. okt.
Kako da pripremimo savršeni Ribaj stekAko ste od onih ljudi koji nisu čuli za Ribaj stek, ništa strašno. U sledećim redovima će vam biti jasnije i sigurni smo da ćete ga odmah probati.
Ribaj stek je ustvari goveđa šnicla. Možete prepoznati ribaj stek po...
07. jul
Kako da pripremimo perfektno pohovanu piletinuUz odgovarajuću tehniku i neke tajne sastojke, možete pripremiti ukusnu pohovanu piletinu u udobnosti svoje kuhinje....
28. jul