Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Patatnik korak po korakOdozgo stavljamo nekoliko kora i dobro uvijamo ivice donjiih kora.
Ostavljamo tako da se peče, odozgo stavljamo poklopac na oko 5-8 minuta....
24. dec.
Pogača korak po korakIzmrvite kvasac i stavite ga u posudu sa 4 supene kašike brašna i 100 ml vode. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu, pokrijte tanjirom odozgo i ostavite 10 minuta da se aktivira.
Sipajte brašno u duboku posudu, napravite...
09. jul
Domaća jufka korak po korakKada se dobro ohladi, domaća jufka korak po korak može da se čuva u tekstilnim kesama ili kutiji....
24. feb.
Vazdušast kolač korak po korakPomoću kašike pravite kružne pokrete po smesi za kolač (tako će se dobiti mramoran efekat).
Vazdušast kolač korak po korak je gotov....
28. jun
Vazdušasto pecivo korak po korakVazdušasto pecivo korak po korak se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C dok ne bude gotov....
02. jul
Pileća čorba korak po korakSačekajte da provri i sklonite sa ringle pileću čorbu korak po korak.
Prijatno!...
05. jul
Rolat Stefani korak po korakProsipam neprotrebnu tečnost, pre toga i dopečem rolat Stefani korak po korak....
28. mart
Klasični ekleri - korak po korakIzvadite klasične eklere i ostavite da se potpuno ohlade.
*Gotove eklere po receptu korak po korak punite nadevom po želji. Možete napraviti krem od vanile, jaja ili koristiti gotov krem za eklere....
15. sep.
Pletena pogača korak po korakEvo kako se pravi Pletena pogača korak po korak!
Prvi korak: Rastvoite kvasac i šećer u ugrejanom svežem mleku do 37 stepeni. Ostavite da nadođe 10 minuta....
03. jul
Tradicionalai ratatuj korak po korakUživajte u tradicionalnom ratatuju korak po korak - ratutuj na provansalski način i recept velike Džulije Čajld!
Neka vam je slatko!...
02. nov.
Mamina kavarma korak po korakDodajte i prstohvat ljubavi po ukusu.
Oprano i dobro osušeno meso iseckite na kockice veličine 3-5 cm....
03. nov.
Ovčarska pita korak po korakOdozgo posipamo narendan kačkavalj i pečemo našu ovčarsku pitu korak po korak još 10 minuta.
Serviramo zapečeno jelo sa mlevenim mesom toplo....
07. dec.
Pamuk pogača korak po korakDodajte nadošao kvasac i počnite da mesite testo, dodajte po malo brašna dok ne počne da se odvaja od ivica posude.
3....
02. jun
Uspešne puslice korak po korak1. U idealno suvu posudu stavite belanca i so. Stavite posudu na paru na nisku temepraturu, ne treba da prelazi 37 stepeni. Počnite da mutite mikserom (davršeno suvi treba da budu i nastavci) u početku na niskoj brzini, a...
01. jun
Pogača cvet korak po korakDobijenu gomilu kora razvučemo i isečemo koru na 8 trouglova.
Svaki trougao uzimamo od vrha i okrećemo prema kraju pleha.
Tako radimo sa svim ostalim trouglovima....
03. okt.
Savršena pržena riba, korak po korakNije važno koja vrsta ribe se koristi za savršenu prženu ribu korak po korak!
Ovaj način prženja pogodan je za bilo koju ribu. Prijatno!...
05. avgust
Korneti sa kremom korak po korakNapunite kornete kremom i po želji odozgo ukrasite mlevenim orasima. Ostavite gotove kornete da odstoje jednu noć, da omekšaju.
Kod mene u većini slučajeva ne uspevaju da odstoje, ne možemo da im odolimo :))...
29. januar
Domaće kokosovo mleko korak po korakU kokosovom mleku se nalazi laurinska kiselina, poznata po svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima....
11. jun
Ćuftice od krompira korak po korakKrompir treba da bude približno jednake veličine, neoljušteni i oprani tekućom vodom. Stavite ih u šerpu, prelijte vodom (voda treba da ih pokrije) i skuvajte dok ne budu gotovi, pazite da ne budu kašasti.
Kad skuvate...
31. jul
Klasična Šah-mat torta korak po korakZa koru:
Mutite jaja i šećer 10 minuta (posudu stavite u toplu vodu). Dodajte brašno, kakao i cimet. Dobijenu smesu sipajte u kalup za tortu i pecite 30 minuta na 175 stepeni.
Za krem:
U posebnoj posudi umutite kiselu...
26. april
Posne sarme od vinove loze korak po korakPoslužujem posne sarme od listova vinove loze korak po korak sa kiselim mlekom sa belim lukom sa mirođijom. Budu izvrsne....
03. avgust
Kako se puni jagnje - korak po korakPogledajte kako se puni jagnje korak po korak, kako biste bili sigurni da će vaše pečeno jagnje biti ukusno i pravilno spremljeno....
03. januar