Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zlatna pravila za prženje u friteziZlatna pravila za prženje u fritezi
25. feb.
Korpa ne treba da bude napunjena preko polovine - ponavljamo ovo pravilo, zato što je važno; Pravila po završetku prženja 1. Važno je da otresemo korpu po završetku prženja....
Zlatna pravila mešenjaZlatna pravila mešenja
03. avgust
Koric gotovog peciva treba da bude braonkasta ili zlatna. Prijatno mešenje!...
Zlatna pravila zdrave ishraneZlatna pravila zdrave ishrane
18. feb.
1
Evo nekoliko pravila zdrave ishrane: Pravila zdrave ishrane 1. Jedite neobrađenu, zelenu, svežu hranu....
10 zlatnih pravila za ukusne palačinke10 zlatnih pravila za ukusne palačinke
27. feb.
Kada pravite testo za palačinke, obavezno prosejte brašno, kako bi imalo više kiseonika. 2. Jaja mutite žicom ili viljuškom i vodite računa da istovremeno pokupite brašno sa dna i sa zidova posude. 3....
Pogledajte zlatna pravila pekara eksperataPogledajte zlatna pravila pekara eksperata
28. feb.
Ta pravila su odabrana i potvrđena od eksperata u branši i zaista vam mogu pokazati mnogo toga. page 1. Tačno merite sastojke....
Zlatna pravila dobrih manira u ishraniZlatna pravila dobrih manira u ishrani
15. jul
U sledećim redovima pogeledajte nekoliko zlatnih pravila manira ishrane: Prilikom sedanja za sto, salveta se stavlja na kolena....
Bonton za serviranje kafeBonton za serviranje kafe
29. jun
Danas se ne poštuju sva pravila, ali je dobro da znamo određena pravila, koja se poštuju pri serviranju kafe....
Tri načina za pravljenje rolata StefaniTri načina za pravljenje rolata Stefani
30. mart
Rolat Stefani je često pravljeno jelo u našoj nacionalnoj kuhinji. Lako je da se napravi, ne iziskuje mnogo vremena i može da bude servirano kako za svakodnevni meni tako i za svečanije prilike....
Kratki vodič za pravljenje kuvanog vinaKratki vodič za pravljenje kuvanog vina
24. nov.
Slatke note šumskog voća, pikantni začini i lakoća pažljivo pripremljenog kuvanog vina! Često povezano sa onim veselim periodom godine kada se radujete eksperimentisanju sa dubljim začinima i notama uz vaše najpoželjnije...
Zlatna maska sa kurkumom za kožu sa aknamaZlatna maska sa kurkumom za kožu sa aknama
30. maj
Zlatna maska sa kurkumom je za problematičnu, osetljivu, crvenu kožu, sklonu aknama....
Zlatni late - kako se pravi i za šta pomažeZlatni late - kako se pravi i za šta pomaže
01. maj
Koristi konzumacije Zlatnog latea Zlatni late je prava bomba od nutrijenata za vaš organizam....
Maska za lice sa socom od kafeMaska za lice sa socom od kafe
22. dec.
Maska za lice sa socom od kafe je čudesna!...
Italijanski kolači za kafu sa ukusom kafeItalijanski kolači za kafu sa ukusom kafe
06. dec.
Prvi sastojak koji kolačićima za kafu kafe daje savršen ukus je vanila. Govorim o pravim semenkama vanile, a ne o aditivima i veštačkim ukusima koji se prodaju u kesama od 6 i 12 na pijacama....
Zlatna pitaZlatna pita
27. maj
Orasi se samelju. Jaja i sir se pomešaju, dodaju se i orasi. Maslac se istopi. Uzimaju se po dva lista kora, svaka se maže maslacem i pripremljenom smesom, uvija se u rolat. Svaki sledeći rolat se uvija oko prethodnog....
Pravila za sušenje pečurakaPravila za sušenje pečuraka
25. jun
Imajte na umu da se pravilno sušene pečurke savijaju, a presušene pečurke lome. Ako su vam pečurke presušene, napravite od njih prah od pečuraka....
Pravila za tanak strukPravila za tanak struk
03. nov.
Dovoljno je poštovati nekoliko pravila vitkih osoba. Osnovna pravila za tanak struk su: Pijte vodu Jedno od najvažnijih pravila je da pijete dovoljno vode svakog dana. Verovatno ste ovo čuli milion puta....
Pravila za pečenje mesaPravila za pečenje mesa
02. okt.
Različite vrste mesa, posebno ptičijeg, se peku prema posebnim pravilima koja ukoliko se naruše, u potpunosti uništavaju ukus i izgled mesa. Posebno je važno da se poštuju ova pravila kod mesa sa nadevom....
Pravila za sterilizaciju tegliPravila za sterilizaciju tegli
13. januar
Jesenja sezona je najpogodnija za konzervisanje i u to vreme se najviše stavlja voće i povrće u tegle i špajze. Ali da bismo uspeli sa izađemo na kraj, treba da znamo koji je najbolji način za to i šta nam je potrebno...
Brzi i praktični saveti za pravljenje škampaBrzi i praktični saveti za pravljenje škampa
21. mart
Izuzetno je važno takođe da ih pravilno i dobro očistite, kao i male račiće. Glave se bacaju. Kad držite rep jednom rukom, pažljivo skinite ljušturu....
Pogača Zlatna jesenPogača Zlatna jesen
11. okt.
Namažite umućenim žumancem sa nekoliko kapljica ulja i pospite zlatnim mrvicama da bude potpuna jesenja slika. 9. Pecite na 180 stepeni u prethodno ugrejanoj rerni oko 30 minuta....
Žele zlatna jesenŽele zlatna jesen
28. jul
Grožđe se protrlja kroz cediljku (osim 150 g) procedi se i sok se ostavlja na hladno mesto. Kruške i jabuke se oljušte, iseku se na tanke kriške i sjedine se sa ljuskama od grožđa. Sve se preliva vrelom vodom i kuva se...
Koktel Zlatna KafaKoktel Zlatna Kafa
11. avgust
Sipajte u ohlađenu čašu za koktel, dodajte sladoled od vanile i prelijte proceđenim sosom od marakuje. Veoma osvežavajući i koktel koji će vas probuditi - koktel Zlatna kafa....
Kolač Zlatna jesenKolač Zlatna jesen
14. januar
Ohladite dok se ne zgusti, a nakon toga zalijte kolač već izvađen iz kalupa za pečenje. Kolač Zlatna jesen je gotov....
Pravila za zaista zdravo kuvanjePravila za zaista zdravo kuvanje
25. jun
Dobro pravilo je da imate na umu da je količina proteina otprilike veličine špila karata. Obični komad mesa ili drugog proteina ne bi trebalo da bude veći ili deblji od vašeg dlana. 5....
Osnovna pravila za raznovrsnu ishranuOsnovna pravila za raznovrsnu ishranu
01. dec.
Povećana konzumacija orašastih plodova i semenki će se dobro odraziti na organizam i obezbediće vam pravilnu ishranu....