Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Heljda sa pečurkama, lukom i šargarepom
Heljda sa pečurkama, lukom i šargarepama se najčešće sprema u velikom tiganju.
Operite heljdu dobro u tri vode....
Heljda sa svežim mlekom i suvim grožđem
Pripremite heljdu od prethodne večeri. Heljdu dobro operite i prelijte sa 100 g tople vode.
Pokrijte i ostavite....
Heljda sa bulgurom, pečurkama i bundevom za izobilje
Operemo heljdu i bulgur, dok se voda ne izbistri....
Kako se priprema jaretina?
Istina je da ako se meso pravilno pripremi, bilo bi jestivo čak i najprobirljivijim potrošačima....
Kako se priprema štrudla?
Sigurno mislite da je štrudla laka za pripremu. Da, tako izgleda! Međutim, priprema testa može biti veoma teška i da iziskuje spretne ruke....
Kako se priprema bamija
Bamija je jedno od najstarijih povrća na zemlji. Raste u svim mediteranskim zemljama, a takođe i na drugim mestima na planeti.
Strukovi bamije...
Kako da na pravilan način skuvate heljdu
Predlažemo vam nekoliko ukusnih recepata sa heljdom: Šaran sa heljdom, Kroketi od heljde i pečuraka, Musaka sa heljdom, Tikvice sa heljdom...
Pančeta - kako se priprema i kako se konzumira?
Francuski kuvari, koji su poznati po svojoj prefinjenoj kuhinji, verovatno gledaju sa visine na aktivnosti svojih italijanskih kolega, čija je kuhinja...
Kako se priprema crveno sočivo?
Imajte u vidu poslednje, nemojte misliti da pire može da se pripremi samo sa kromporm....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: