Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


1

Posipamo mini milibrot mafine šećerom i bademima. Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne budu gotovi milibrot mafini....

Odozgo ih namažite smesom umućenog žumanca sa mali ulja, mlevenim orasima i pospite svaku milibrot gurabiju sa malo kristal šećera....

Kada se ova korisna bakterija uključuje u proces pravljenja sira, zavisi od vrste plavog sira, koji se pravi....

Nakon sledećih 10-15 minuta sir u činiji će se zgusnuti i pretvoriće se u lepljivu smesu....

Međutim, da napravite ukusan domaći desert, potrebno je da znate kako se pravi slatko testo....

Kupus se naseče i dodaju se rendane šargarepe i mirođija isečena na sitno....

Od starih bugarskih običaja je ostalo da se sa šarenom solju, pogačom i medom dočekuju važni gosti ili novorođenče kako bi njegov život bio sladak...

Napravite ga od 100 ml vode i 50 g šećera, skuvajte dok se ne zgusne.
Zrna se pomešaju sa vodom, kuvaju se oko dva sata i dodaje se hmelj....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: