Bonapeti.rs»Saveti»Kako se meri struk?

Kako se meri struk?

Rayna_xcxRayna_xcx
Inovator
1632
Kako se meri struk?

Kada smo podvrgnuti dijeti, najispravniji način za merenje telesne masti i kako se krećemo u procesu mršavljenja je korišćenje centimetra i merenje naših veličina u stvarnosti.

Ponekad gubitak masti i dobijanje mišićne mase istovremeno mogu da vas dovedu u zabludu, pogotovo kada broj na vagi pokazuje iste kilograme, a mi mislimo da nema stvarnog gubitka masti.

Razlog zbog kojeg merimo naš struk naravno nije uvek činjenica da smo na dijeti, pa bez obzira koji je vaš motiv, sada ćemo vam pokazati ispravan način kako otkriti pravu veličinu vašeg struka.

Obično centimetar treba da bude postavljen oko 13 milimetara iznad pupka u uskom delu struka i u vodoravnom položaju izvršite merenje. Važno je da u trenutku merenja izdahnete, a da pre ponovnog udisanja izmerite obim vašeg struka.

Neki od nas nemaju dobro definisan uži deo struka, pa je najbolje meriti u odnosu na pupak i 13 milimetara iznad njega. Druga referentna tačka može biti sredina područja između grudnog koša i karlice.

Za ljude sa izraženim strukom i tim užim delom, trud je mnogo lakši. Merenje se vrši tačno tamo, ponovo nakon što smo izdahnuli vazduh.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji