- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiUz šta idu tikvice?
03. dec.
Ivanina Marinova
Kulinarski SavetiSirup od rogača - prednosti i primena
02. dec.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiZačini koji odgovaraju uz kinou
27. nov.
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da prepoznate ekstra devičansko maslinovo ulje?Da biste mogli da osetite sva korisna dejstva maslinovog ulja, ono mora biti dobrog kvaliteta. Stručnjaci savetuju da uvek pogledate etiketu na flaši.
26. nov.
Najpopularniji švajcarski sireviŠvajcarske sireve ne treba mnogo predstavljati – oni su neka vrsta vizit karte ove zemlje.
26. nov.
Kako da sušimo peršun, mirođiju i origanoZamislite kako će se vaša jela začiniti ove zime ako imate sopstvene začine iz bašte kako biste ih dodali u njih. Evo kako da ga napravite u nekoliko jednostavnih koraka.
25. nov.
Koje vino kada i uz šta se servira?Obična bela vina idu uz laganiju hranu: predjela, ribu sa sosom, majonezom, kavijarom, kuvanim i pečenim pticama, mozgom, jagnjećim roštiljem, pečurkama, burekom od tikvica itd. Izbor vrste desertnog vina zavisi od vrste serviranog deserta.
24. nov.
Kako da napravimo pravi espreso kod kućeJedan od najrasprostranjenijih oblika u kojima pijemo naše omiljeno kofeinsko zadovoljstvo je espreso. Stvaranje šoljice espresa je proces koji iziskuje brigu i pažnju oko detalja.
22. nov.
Marokanska kuhinja: Praznik za čulaU svakodnevnim marokanskim jelima nalaze mesto neki neobični proizvodi. Kumin je jedan od najneophodnijih začina. Proizvodi u marokanskoj kuhinji.
22. nov.
Značenje kajmaka za perfektni espresoKajmak je ona pena, koja se nalazi na vrhu pripremljenog espresa. Koliko i da je čudno, in dolazi sa protivrečnostima i konkurencijom.
20. nov.
Kako se priprema jaretina?Kakav god recept da odaberete za pripremanje jarećeg mesa, budite sigurni da je ovo meso jedno od najkorisnijih, ukusnih i mekanih! Evo finesa u pripremi jarećeg mesa.
20. nov.
Kako se kuva Crveni zubatac?Crveni zubatac je riba grabljivac, koja se sreće širom Mediterana. Grci je konzumiraju vekovima i kod njih je poznata kao carska riba. Kako se priprema crveni zubatac?
16. nov.
Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinjiJermenska kuhinja je najstarija u kavkaskom regionu i jedna u od najstarijih u Aziji. Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji.
16. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 890
Recepti
7 901
11 419
Drugo