Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da prepoznate ekstra devičansko maslinovo ulje?Kako da prepoznate ekstra devičansko maslinovo ulje?
26. nov.
Da biste mogli da osetite sva korisna dejstva maslinovog ulja, ono mora biti dobrog kvaliteta. Stručnjaci savetuju da uvek pogledate etiketu na flaši.
Najpopularniji švajcarski sireviNajpopularniji švajcarski sirevi
26. nov.
Švajcarske sireve ne treba mnogo predstavljati – oni su neka vrsta vizit karte ove zemlje.
Kako da sušimo peršun, mirođiju i origanoKako da sušimo peršun, mirođiju i origano
25. nov.
Zamislite kako će se vaša jela začiniti ove zime ako imate sopstvene začine iz bašte kako biste ih dodali u njih. Evo kako da ga napravite u nekoliko jednostavnih koraka.
Koje vino kada i uz šta se servira?Koje vino kada i uz šta se servira?
24. nov.
Obična bela vina idu uz laganiju hranu: predjela, ribu sa sosom, majonezom, kavijarom, kuvanim i pečenim pticama, mozgom, jagnjećim roštiljem, pečurkama, burekom od tikvica itd. Izbor vrste desertnog vina zavisi od vrste serviranog deserta.
Kako da napravimo pravi espreso kod kućeKako da napravimo pravi espreso kod kuće
22. nov.
Jedan od najrasprostranjenijih oblika u kojima pijemo naše omiljeno kofeinsko zadovoljstvo je espreso. Stvaranje šoljice espresa je proces koji iziskuje brigu i pažnju oko detalja.
Marokanska kuhinja: Praznik za čulaMarokanska kuhinja: Praznik za čula
22. nov.
U svakodnevnim marokanskim jelima nalaze mesto neki neobični proizvodi. Kumin je jedan od najneophodnijih začina. Proizvodi u marokanskoj kuhinji.
Značenje kajmaka za perfektni espresoZnačenje kajmaka za perfektni espreso
20. nov.
Kajmak je ona pena, koja se nalazi na vrhu pripremljenog espresa. Koliko i da je čudno, in dolazi sa protivrečnostima i konkurencijom.
Kako se priprema jaretina?Kako se priprema jaretina?
20. nov.
Kakav god recept da odaberete za pripremanje jarećeg mesa, budite sigurni da je ovo meso jedno od najkorisnijih, ukusnih i mekanih! Evo finesa u pripremi jarećeg mesa.
Kako se kuva Crveni zubatac?Kako se kuva Crveni zubatac?
16. nov.
Crveni zubatac je riba grabljivac, koja se sreće širom Mediterana. Grci je konzumiraju vekovima i kod njih je poznata kao carska riba. Kako se priprema crveni zubatac?
Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinjiKulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji
16. nov.
Jermenska kuhinja je najstarija u kavkaskom regionu i jedna u od najstarijih u Aziji. Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji.