Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna ukusne bugarske musakeTajna ukusne bugarske musake
15. avgust
Kažu da ako jedna žena ne zna da napravi musaku, ne može da se uda. Tako da počnite da učite kako se pravi musaka. Evo tajne savršene musake.
Pet najvećih grešaka kod pripremanja svinjskih šnicliPet najvećih grešaka kod pripremanja svinjskih šnicli
05. avgust
Veoma često se dešava da svinjske šnicle budu suve i prepečene. Kako biste to sprečili u kuhinji, prosto izbegavajte sledeće greške prilikom pripreme svinjskih šnicli.
Zlatna pravila mešenjaZlatna pravila mešenja
03. avgust
Da biste napravili hlebove, pogače i druga apetitna peciva, treba da budete dobro upoznati i iskusni u osvnovnim trikovima mešenja testa.
Savršena smesa za palačinke se pravi ovakoSavršena smesa za palačinke se pravi ovako
02. avgust
Svako može da pravi palačinke, ali ne može svako da napravi savršene palačinke. Iako pravljenje palačinaka deluje kao nešto što može da radi i malo dete, i to ima svoje finese.
Kako da očistimo rešetke od aspiratoraKako da očistimo rešetke od aspiratora
01. avgust
Koristeći jeftina i dostupna sredstva možete sa lakoćom da očistite rešetku aspiratora u kuhinji od slojeva masnoće. Njima ćete postići željeni efekat.
Kako se konzumira đumbirKako se konzumira đumbir
29. jul
Đumbir je veoma popularan u azijskoj kuhinji - tamo se najčešće renda ili secka, nakon čega se nakratko potapa u vodu i stavlja u jelo na kraju pripreme.
Kako da ispečemo domaći hlebKako da ispečemo domaći hleb
24. jul
Želite da napravite domaći hleb i da se prisetite ukusa iz detinjstva? Napravite hleb koji je skoro kao onaj u prodavnicama, samo što je pravi i ukusniji.
Tajna sočnih ćufticaTajna sočnih ćuftica
22. jul
Koja je tajna sočnih ćuftica, kojima se svi radujemo?
Kako se prave ukusne šnicleKako se prave ukusne šnicle
21. jul
Prave šnicle od mesa se ne prave od mlevenog mesa, nego od celog parčeta mesa, koje se izlupa kao šnicla. Šnicle su omiljene vekovima i među glavnim su jelima u evropskoj kuhinji.
Trikovi kod prženja ćufticaTrikovi kod prženja ćuftica
19. jul
U osnovi prženja ukusnih prženih ćuftica stoji nekoliko važnih pravila. Pogledajte kako se priprema meso za perfektne ćuftice.