Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiGarniri uz rebarca
24. mart
Nina Ivanova
Kulinarski SavetiKako očistiti štuku?
24. mart
Teodora Meshterova
Kulinarski SavetiTajna ukusnog kadaifa
23. mart
Veselina Gardeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Nekoliko načina da zavijete kifliceKiflice možete da zavijete na mnogo načina - postoje oni lakši, ali i teži. Prvi način je klasičan i lak, potrebno je da razvijete okruglu koru, isecite na 8 delova i na svaki deo stavite po kašičicu slatka.
23. mart
Sosevi za ćufteĆufte su omiljena hrana kako malima, tako i odraslima. Da bi bile ukusne, one treba da budu napravljene od kvalitetnog mlevenog mesa i da su začinjene odgovarajućim začinima. Takođe, od velikog značaja je i sam sos. U ovom članku vam predlažemo nekoliko u
22. mart
Kako da izaberemo šporet?Kada dođe vreme da zamenimo stari šporet novim, treba dobro da razmislimo koju dostojnu zamenu da nađemo.
22. mart
Sušenje mesa u rerniMeso spada u najomiljenije namirnice. Ono se može termički obrađivati na razne načine, a takođe i da se suši. Međutim, ako nemate prostoriju gde možete okačiti meso i sušiti ga, onda ga možete osušiti i u rerni.
22. mart
Kako da začinite svinjska rebra? Upravo ovakoSvinjska rebarca možem spremiti na roštilju, možemo ih ispeći u tepsiji u rerni, na grilu i na tiganju. Za rebarca možemo koristiti najrazličitije marinade i soseve. Sa njima su ona sočnija, ukusnija i pikantnija. Za marinadu možete koristiti med, so
22. mart
Kako sa čuvamo i konzerviramo kiseljak?Pogledajte kako da konzetvirate omiljeni kiseljak, da biste duže uživali u njegovom ukusu.
22. mart
Zdrave zamene za štetne namirniceSvaki kulinar ima svoju tehniku zgušnjavanja krem supe. Neke koriste klasične kalorične proizvode, kao što je pavlaka. Ona, međutim, može da bude uspešni zamenjena slatkim krompirom.
21. mart
Kako spremiti Šitake pečurke?Šitake pečurke imaju istoriju kultivisanja koja traje nekoliko hiljada godina, a isto toliko se koriste u lečenju i kulinarstvu. Naziv ove pečruke se sastoji iz dve reči - šij /kesten/ i take /drvo/. U bukvalnom prevodu, naziv ovih pečuraka znači - pečurk
20. mart
Kulinarske tajne ukusne pitePita spada u mali broj kulinarskih iskušenja, kojima možemo odoleti. Iako se često spori odakle zapravo dolazi - da li iz Bugarske ili Grčke, ipak smo je prisvojili kao nacionalno jelo.
20. mart
Kako da bajati hleb bude ponovo svež i mekHleb i razne pogačice koje nas mame u izlozima prodavnica i pekara su toliko ukusni! Samo se prisetite hrskavog susama i drugih semenki, savršene zlatne korice, neodoljive arome. Koliko god da su ove namirnice od testa primamljive, većina njih izgubi svež
19. mart
Šta izabrati - oradu, brancin ili pastrmku?Bez ikakve sumnje, morske namirnice su veoma ukusne i korisne. Međutim, kada treba da izaberemo ribu, uvek se mislimo koju tačno izabrati.
18. mart
Sosevi za pileće šniclePileće šnicle možemo začiniti raznim sosevima, a one tako budu mnogo sočnije i mekše. Možete koristiti soseve sa najrazličitijim sastojcima.
16. mart
Šta je to poširanje?Kulinarske emisije i blogovi su sve više popularniji. Već postoje i kanali posvećeni hrani i načinima spremanja hrane, a na internetu možete naći razne kulinarske recepte i savete - od kuvanja pasulja do pravljenja elegantnih deserata. Pre nego što se
15. mart
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo