Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiVrste testa i glavni načini mešenja
30. maj
Plamena Ivanova Ekimova
Kulinarski SavetiUklanjanje mirisa od škembića i iznutrica
22. maj
Bilyana Vladova
Kulinarski SavetiSaveti za spremanje jarebice
15. maj
Veselina Konstantinova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Saveti za čuvanje i konzerviranje cvekleKao i svo ostalo povrće, tako i cveklu možemo da konzerviramo za zimu, da nam je uvek pri ruci.
15. maj
Tajna ukusnih kroketa od krompiraKroketi su pravo zadovoljstvo za zauzete i ekonomične domaćice, koje žele da se pokažu pred porodicom, ali ne mogu da odvoje vreme za kuhinju.
14. maj
Kako da napravimo špric za torte u kućnim uslovimaPostoji dosta načina da napravite špric za torte u kućnim uslovima. Ako želite da napravite špric za eklere, onda uzmite jednu kesu za jednokratnu upotrebu.
10. april
Napravite sami šarene mrvice za dekoraciju tortiU kulinarstvu se za dekoraciju torti, kolača, mafina, kremova i drugih slatkiša koriste šećerne mrvice. One su na engleskom poznate pod nazivom sprinkles. Pored toga što ih možete kupiti gotove u prodavnici, možete ih, takođe, napraviti i kod kuće. Na
09. april
Nemojte bacati kore od povrća! Pogledajte za šta ih možete iskoristitiLjuske od krompira, šargarepe i luka vam mogu biti od velike koristi. Pogledajte šta da uradite sa njima, pre nego što ih bacite u korpu.
06. april
Trikovi kod sušenja voća u kućnim uslovimaTokom leta ima dosta voća. Ako živite na selu i imate baštu, onda možete sami ga gajite voće. Često se dešava da voća ima previše, pa onda nema vremena da se voće konzumira dok je sveže.
05. april
Da li je pobelela čokolada štetna za zdravljeAko ste ljubitelj čokolade u raznim oblicima, sigurno vam se makar jednom desilo da naiđete na čokoladu čija je boja izbledela.
05. april
Tajne ukusnog rižotaNajvažnije pravilo kod pripreme rižota je da se bujon, u kome se sprema rižoto, sipa postepeno, a ne odjednom.
03. april
Kako da čuvate borovnice i drugo šumsko voćeBorovnice su ukusno letnje voće, koje je najbolje da jedete sveže ili da ih dodate kiselom mleku ili salati, a takođe se mogu iskoristiti i za nadev od voća.
02. april
Kako se konzumira kavijarKavijar je nekad važio za veoma retku namirnicu i specijalitet, konzumirala ga je samo elita i priparnici aristokratije, ali je on danas dostupan i može se naći na trpezi.
01. april
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Da bismo dobro začinili ražnjiće, potrebno je da odvojimo dovoljno vremena za marinadu, kako bi oni imali željeni ukus.
29. mart
Kako da pročistimo vodu u kućnim uslovimaEkolozi u celom svetu upozoravaju da je kvalitete vode svake godine sve gori i gori i da je broj mesta sa čistom izvornom vodom sve manji. S
29. mart
Tajne ukusne pačje džigericePačja džigerica ima počastvovano mesto na našoj trpezi već dugi niz godina. Veoma je cenjena zbog svog jedinstvenog ukusa i arome.
26. mart
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo