- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se konzumira đumbir
29. jul
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako da ispečemo domaći hleb
24. jul
Rosi Stoyanova
Kulinarski SavetiTajna sočnih ćuftica
22. jul
Kremena Rikova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se prave ukusne šniclePrave šnicle od mesa se ne prave od mlevenog mesa, nego od celog parčeta mesa, koje se izlupa kao šnicla. Šnicle su omiljene vekovima i među glavnim su jelima u evropskoj kuhinji.
21. jul
Trikovi kod prženja ćufticaU osnovi prženja ukusnih prženih ćuftica stoji nekoliko važnih pravila. Pogledajte kako se priprema meso za perfektne ćuftice.
19. jul
Kako da se oslobodimo nitrata?Mi se hranimo voćem i povrćem sa ogromnim količinama đubriva, koja su puni nitratima. Oni brzo unuštavaju naš imunitet i vitamine u našem telu. Evo kako da očistimo nitrate iz povrća:
16. jul
Pileće iznutrice - važna kulinarska pravila za njihovu pripremu!Da li zn ate, da pileći želuci poboljšavaju vid, a pileće džigerice se preporučuju deci i trudnicama. Pogledajte kako se pravilno kuvaju.
09. jul
Kako da napravimo ukusne kroasaneTopli kroasani sa delikatnom koricom sa čokoladom, kremom ili nadevom sa sirom su simbol francuske kuhinje.
03. jul
Najbolje i najbezbednije posuđe za spremanjeČesto kupujemo posuđe, a da ne znamo od kojeg materijala je izrađeno, da li je štetno ili ne, jer se uglavnom rukovodimo cenom. Kako da izaberemo najbezbednije posuđe za spremanje?
19. mart
Gotova jela koja se mogu zamrzavatiVažno je da znate koja gotova jela mogu da se zamrzavaju, a da im se ukus ne promeni kada se odmrznu.
18. mart
Kulinarske tajne ukusne jagnjeće glaveJagnjeća glava se može spremiti na najrazličitije načine. Možete je skuvati, ispeći da je spremite u đuvečari ili da napravite čorbu.
07. mart
Tajna ukusnih jagnjećih iznutricaJagnjeće iznutrice budu veoma ukusne ako se spreme na pravilan način. Postoje neke specifičnosti kada je u pitanju njihovo čišćenje i spremanje.
04. mart
Kako da osušimo breskveUkoliko volite breskve, možete ih konzervirati na najrazličitije načine - kao slatko, kompote ili marmelade. Ali najukusnije postaju sušene breskve.
03. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 893
Recepti
7 906
11 422
Drugo