Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiZačini za jagnjeće meso
14. mart
1
Rosi Stoyanova
Kulinarski SavetiKako da na pravilan način skuvate heljdu
13. mart
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako da prepoznate lažno alkoholno piće
13. mart
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Metode za dimljenje mesaDimljenje mesa se primenjuje još od davnina, ne bi li se meso sačuvalo i koristilo duže vreme. Takođe, na taj način se mesu daje specifičan ukus i aroma.
11. mart
Gurme kuhinjaReč gurme dolazi iz francuskog. Podrazumeva ljubitelja i poznavaoca dobre hrane i pića. U našem jeziku ova reč ima najrazličitije varijacije, a pre svega se opisuju jela pri čijem spremanju i serviranju su se koristili posebni sastojci i finese.
09. mart
Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini maslinaPogledajte na šta treba da obratite pažnju kada kupujete masline. Ovi važni saveti poštedeće vas razočarenja i troškova.
08. mart
Kako da skuvate pšenicu i speltu?Pšenica i spelta treba da se kuvaju na tihoj vatri. Drugi važan trik je da budu oceđene od viška vode kada budu gotove.
07. mart
Kulinarski trikovi kako da napravite sočnu džigericuMalo je onih ljubitelja mesa i delikatesa od mesa koji ne vole toplu i aromatičnu džigericu.
06. mart
Kako da iskokate kokiceSvi mi znamo kako izgledaju kesice sa kokicama, koje su namenjene za kokanje kokica u mikrotalasnoj pećnici. Uprkos tome, nema ništa prijatnijeg, a ni ukusnijeg od toga da sami napravimo kokice.
05. mart
Specifičnosti kod spremanja sa lisnatim testomKod spremanja sa lisnatim testom bi trebalo znati specifičnosti, kako bi jela uvek bila ne samo ukusna, već i da lepo izgledaju.
05. mart
Kako da napravimo šlagTehnika mućenja pavlake da se dobije šlag u suštini je veoma jednostavna. Koristite mikser i sve će biti lako. Šlag se koristi za kolače, torte, kapućino ili espreso.
01. mart
Kako se pravi slatko testoDeserti su omiljeni deo obroka kod dece, ali i kod odraslih. Međutim, da napravite ukusan domaći desert, potrebno je da znate kako se pravi slatko testo. Ono je nezamenljivo kada hoćete da zadivite ostale svojim kulinarskim umećima. Ovde vam predlažem jed
28. feb.
Kako se sprema meso od divlje svinjeMeso od divlje svinje je veoma karakterističnno i treba poštovati određena pravila, kako bi se spremilo i bilo ukusno. Poželjno je da se spermi kao glavno jelo.
28. feb.
Kako da spremimo pečenu bundevuBundeva sadrži velike količine korisnih materija, koje su neophodne organizmu. Od bundeva i jabuka može se pripremiti fini desert. Tajne pripremanja pečene bundeve.
27. feb.
Kako da napravimo karamelizovane jabukeZa karamelizovane jabuke je poželjno da se koriste kisele sorte jabuka. Možete dodati crvenu jestivu boju, da jabuke dobiju tradicionalniji izgled.
27. feb.
Kako se kuva pasulj na pravilan načinAko želite da zreo pasulj bude brže gotov, dodajte masnoću vodi u kojoj ga kuvate. Ne stavljajte so u zreo pasulj, jer ćete tako produžiti vreme kuvanja.
26. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo