Šta je zbog čega korisno

Šta je zbog čega korisno

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Rasol (Sok od kiselog kupusa) - kada da ga pijemo?Rasol (Sok od kiselog kupusa) - kada da ga pijemo?
17. mart
Ako pijemo rasol, možemo da dobijemo jedan od najvažnijih elemenata za održavanje dobrog imuniteta - vitamin C. Rasol pomaže varenju. Kada da pijeo rasol.
Za šta je koristan kakao i kada da ga izbegavamoZa šta je koristan kakao i kada da ga izbegavamo
16. mart
Aromatični kakao napitak osim bogatog ukusa ima i mnogo koristi za organizam. Evo za šta je koristan kakao.
Zašto da jedemo više oraha?Zašto da jedemo više oraha?
16. mart
Orasi se smatraju jednom od najzdravijih orašastih plodova zbog kombinacije visoke količine vitamina, minerala, proteina. Zašto da jedemo orahe?
Ako prestanete da jedete hleb, ovo će se desiti sa vašim telomAko prestanete da jedete hleb, ovo će se desiti sa vašim telom
15. mart
Da izbacite hleb i pecibo od belog brašna iz ishrane? Evo najpozitivnijih stvari koja je ustanovljena nakon prestanka konzumiranja belog hleba i peciva od belog brašna.
Crveni luk - zašto je toliko koristan?Crveni luk - zašto je toliko koristan?
04. mart
Crveni luk je poznat i kao ljubičasti luk u nekim evropskim zemljama. Crveni luk - zašto je toliko koristan? Pogledajte više detalja u sledećem članku:
Tajanstvena biljka piskavica - koristi i upotrebaTajanstvena biljka piskavica - koristi i upotreba
02. mart
Popularna kao začin i kao alternativni lek, piskavica (Fenugreek) je jedinstvena biljka. U drevnim rukopisima njena svojstva su opisana kao čudesna i magična.
Najčešće alergije na hranuNajčešće alergije na hranu
25. januar
Između 50 i 90 svih teških alergijskih reakcija na određenu hranu uzrokuje samo osam proizvoda. Najčešće alergije na hranu su: mleko, jaja, kikiriki i jezgrasto voće, soja, pšenica, riba i morski plodovi.
Prednosti soka od jabukePrednosti soka od jabuke
22. januar
Sok od jabuka je jedini koji može da se kombinuje sa sokovima od povrća. Pogledajte detaljnije u sledećim redovima.
Zbog čega pileća supa leči?Zbog čega pileća supa leči?
12. januar
Svi smo čuli od naših baka da pileća supa pomaže u lečenju prehlade i gripa. Zašto pileća supa leči?
Nekoliko razloga da jedete meso kenguraNekoliko razloga da jedete meso kengura
29. dec.
Priroda nas je ustrojila tako da jedemo mnogo mesa. Neka mesa su egzotičnija i nedostupnija za našu trpezu. Upravo takvo je meso kengura.
Kako da napravite alkalnu vodu?Kako da napravite alkalnu vodu?
24. dec.
Bez obzira koji način pripreme alkalne vode odaberete, znajte da ne treba da pijete što više možete, već naprotiv. Ona se pije po malo, tako da je čaša ili dve čaše dnevno sasvim dovoljno.
Ruzmarin - biljka - čudo za kuvanje, zdravlje i lepotuRuzmarin - biljka - čudo za kuvanje, zdravlje i lepotu
23. dec.
Ruzmarin se koristi hiljadama godina u kulinarstvu i u medicini i poznat je po svojoj sposobnosti da stimuliše um, da poboljša pamćenje i da poboljša koncentraciju. Pogledajte sve koristi ruzmarina na jednom mestu.
Neočekivani razlozi zbog kojih stalno osećate žeđNeočekivani razlozi zbog kojih stalno osećate žeđ
22. dec.
Kada osetite potrebu da popijete tonu vode, to je obično zato što niste uzeli potrebnu količinu tokom dana. Pogledajte neke razloge za žeđ.