Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKoje meso se koliko peče
26. jul
Jana G.
Kulinarski SavetiZačini pogodni za sočivo
25. jul
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiZačini koji idu uz ribu
24. jul
Admin
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Jednostavne marinade za mesoKako bi meso bilo ukusno i meko, važno je da bude nekoliko sati u marinadi. Sastojci marinade daju pun ukus mesu i doprinose da bude još mekše.
24. jul
Ljubitelj ste sireva? Ovo morate znatiAko ste ljubitelj sireva, treba da znate da kupujete samo onoliko sira koliko vam je potrebno za nedelju dana, jer kada je jednom nasečen, počinje da gubi kvalitet.
21. jul
Kako da pripremite kinouAko želite da kinoa ima blagu i prijatnu aromu, potopite zrna tri sata pre nego što ih skuvate. Ako želite bogatiji ukus, pre nego što ih stavite da se kuvaju, zrna propržite u suvom tiganju.
21. jul
Ovako se priprema savršeno testo za palačinkeMiris palačinki i galeta privlači parižane i turiste, koji se takmiče da kupuju palačinke sa šećerom i limunom, punjene marmeladom i čokoladom.
20. jul
Pre nego počnete da pripremate meso, pročitajte ovo!Važan uslov kod spremanja mesa je da se ne soli prethodno, a tek onda kada se stavi u jelo. Ako želimo da sačuvamo sve neophodne elemente mesa za organizam, stavićemo meso da se kuva u vrućoj vodi.
19. jul
Odlični začini za piletinuZačini su završetak svakog jela. Pile je najrasprostranjenija živina, a pogledajte naše savete za spremanje piletine.
19. jul
Kako da sačuvamo tikvice za zimuČuvanje im je slično kao kod krastavaca i dobro je da stoje u frižideru dok ne budu napravljene. Čuvanje duže vremena iziskuje pažljivu obradu.
17. jul
Kako da ne mirišemo na luk i beli lukMiris luka i belog luka nestaće iz vaših usta ako popijete čašu punomasnog svežeg mleka, sažvaćete zrno kafe, svežeg peršuna ili režanj limuna. Orašasto voće i bosiljak isto pomažu.
16. jul
Saveti za pripremu svežih pečurakaDa bi pržene pečurke bile ukusne, treba ih očistiti u slanoj vodi, a zatim da se skuvaju, pre nego što ćete ih pržiti u prethodno ugrejanom ulju. Ne preporučuje se dodavanje začina.
13. jul
Napravite džem bez šećeraNije neophodno da stavljate šećer, da bi vaš džem bio ne samo zdrav, već i sladak. Evo kako!
03. jul
Finese u pripremi špragliŠpargla je veoma kvalitetno povrće. Priprema se blanširanjem, na pari, ili dinstanjem na maslacu ili maslinovom ulju. Savršeno pripremljene špargle imaju lepi zelenu boju i lako se seku nožem.
03. jul
Tajne savršenog testaEvo šta je dobro da znate i čega da se pridržavate, ako želite da svaki put oduševite svoje bližnje ili goste savršeno pripremljenim proizvodima od testa.
27. jun
Jednostavni trikovi za uštedu u kuhinjiTreba da kupujete takvo posuđe, da odgovara veličini vaših ringli. Ako je posuda manja od ringle, sigurno ćete potrošiti više energije nego što vam je potrebno.
15. jun
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo