Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiNe radite ovo kada pripremate krompir pire!
21. avgust
Lilia Milkova
Kulinarski SavetiHrana koju možete da jedete čak nakon isteka roka trajanja
21. avgust
Monika Ivanova
Kulinarski SavetiSaveti za čišćenje i pripremu puževa
18. avgust
Paolina Syarova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Postani pametna domaćica uz pomoć saveta Džejmija Olivera!Džejmi Oliver opušteno može da bude nazvan kuvar s misijom. Njegova želja je da nauči ljude kako mogu da se hrane zdravije i istovremeno s tim ukusno. Pogledajte vredne savete Džejmija Olivera svakoj domaćici.
14. avgust
Šest koraka i pet načina da napravite savršen sufleZa savršen sufle postoji nekoliko pravila, i ako ih ispoštujete, iznenadićete se koliko je lako i zabavno pripremiti ovo iskušenje.
11. avgust
Greške pri pravljenju paprikašaNajukusniji paprikaš se dobija kad je pravilno napravljena zaprška od prženog luka i brašna. Brašno se dodaje tek onda kad kao rezultat prženja luk postane prozračan.
10. avgust
Kako očistiti zagorelu šerpuSvakom se dešavalo da mu zagori omiljena šerpa. I svako zna koliko samo čišćenje može izgledati uzaludno i nemoguće. Evo nekoliko praktičnih saveta kako da se snađete u takvoj situaciji.
08. avgust
Trikovi za popravljanje preslanog jelaPresoljena supa se popravlja, kada dodate u nju belance, umućeno u sneg. Drugi način je da dodate pirinač, stavljen u platnenu vrećicu, i nakon što se skuva da ga izvadite.
08. avgust
Trikovi za lepu kafuKafa je jedan od napopularnijih napitaka. Međutim, ako hoćete da uživate u punom ukusu i efektu kafe, trebalo bi ispoštovati neke uslove.
02. avgust
Kako da pohujete sa pivom?Pohovanje sa pivom je odlično za pripremu raznih namirnica. Može se primeniti u pripremi ribe, piletine, povrća i viršli.
02. avgust
Detalji pohovanja s kornfleksomVažan uslov za jela, koja se pohuju sa kornfleksom, jeste visoka temperatura masnoće, u kojoj će se pržiti.
01. avgust
Pripremanje marinade za povrće na roštiljuPovrće na roštilju je brza, jednostavna i ukusna varijanta za letnju večeru. Pre nego što pečete povrće, dobro je potopiti ga nakratko u marinadu.
01. avgust
Pitate se šta da skuvate brzo za večeru? Imamo odgovor!Jela, napravljena u đuvečari su jedna od najbržih i najukusnijih - nije važno da li je reč o nečemu posnom ili jelu s mesom. Osim što bude gotovo veoma brzo, može da se improvizuje - čak i da vam fali nešto iz samog recepta, uvek možete da ga zamenite ili
31. jul
Kako se pravi šećerni sirup za kolačePri pripremi mnogih kolača i torti traži se prelivanje kore šećernim sirupom. Sirup se priprema od dva dela šećera, tri dela vode.
31. jul
Konzerviranje i čuvanje tikvicaDa biste sačuvale tikvice svežije duže vreme, treba da ih čuvate u frižideru. Najbolje da ih ostavite cele. Stavite ih u deo frižidera koji je predviđen za povrće.
27. jul
Kako da ispečemo patlidžanPatlidžani se peku na ringli, što je ujedno i klasičan način, ali nakon pečenja povrća ringla treba da se dobro očisti. Patlidžan može da se peče i u mikrotalasnoj peći.
26. jul
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo