Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako se čiste škampi?
20. sep.
1
Plamena M.
Kulinarski SavetiKako da blanširate krompir
19. sep.
Anonimen
Kulinarski SavetiTop saveti za perfektne palačinke
18. sep.
Veselina Konstantinova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Saveti za spremanje marinada za mesoMarinada je tečna smesa koja služi da obogati ukus mesa. Dodavanje šećera u marinade omogućuje stvaranje hrskave karamelizovane korice.
18. sep.
Osušite šljive za zimuSušeno voće ima veoma jak ukus, a kad smo kod sušenog voća, šljive spadaju u najomiljenije. Pogledajte dva jednostavna načina, na koje kmožete osušiti ovo korisno i ukusno voće.
18. sep.
Osušite voće za zimuAko imate dovoljno mesta, možete da isušite voće na suncu. To što treba da uradite je da ga dobro rasporedite na papiru i da ga ostavite na suncu desetak dana.
18. sep.
Pametni naučni trikovi za lakše kuvanjeDok je iskustvo i dalje najbolji učitelj u kuvanju, postoji nekoliko trikova kojima možemo ubrzati ovaj proces.
15. sep.
Vrste začinskog biberaBiber je tradicionalni začin, koji koristi skoro svaka domaćica. Izbor se često svodi na crni ili crveni biber, iako postoji još puno različitih vrsta. Evo najpopularnijih među njima. Zeleni biber u svojoj suštini je nezrelo zrno, najčeš
14. sep.
Kako čuvati hranuČuvajući hranu, ne samo da ćete sebe poštedeti nepotrebnih odlazaka do prodavnice, već ćete imati i dovoljno zaliha u kriznom trenutku. Postoje neki osno
14. sep.
Čuvanje borovnicaUkusne i korisne borovnice možete sačuvati duže, da biste uživali u ovim sočnim voćkama što je duže moguće. Jedan od načina za čuvanje borovnica je njihovo zamrzavanje.
12. sep.
Načini za farbanje jajaUskrs je jedan od najstarijih i najvažnijih hrišćanskih praznika, praznik smrti i vaskrsenja Isusa Hrista.
06. sep.
Trikovi za čišćenje posuđa i uređajaAko je dno čerpe zagorelo, sipajte jako posoljenu vodu i ostavbite da odstoji u toku noći. Ujutru stavite tu vodu da provri i dno će se lako očistiti.
28. avgust
Tikvice: Ukusne, korisne i lake za pripremu!Tikvice se adaptiraju različitim načinima kuvanja. Možete da ih nađete u mnogo recepata - pečene, pržene, punjene, dinstane.
28. avgust
Kako da se hranimo zdravo i jeftino tokom letaPohledajte nekoliko mudrih načina da se snabdevate zdravom hranom tokom leta, a da se to ne odrazi na vaš budžet.
25. avgust
Pravila za konzervisanje u teglamaNajrasprostranjenije konzerviraje je putem sterilizacije. Na taj način u teglama može da bude zatvoreno voće, povrće, meso i riba.
24. avgust
Domaćice, operite tiganj!Još pre nekoliko decenija američko onkološko društvo organizovalo je veliku kampanju pod nazivom Domaćice, operite tiganj!
21. avgust
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo