Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Patatnik korak po korakOdozgo stavljamo nekoliko kora i dobro uvijamo ivice donjiih kora.
Ostavljamo tako da se peče, odozgo stavljamo poklopac na oko 5-8 minuta....
24. dec.
Pogača korak po korakPodelite testo na onoliko delova koliko će vam biti potrebno da oblikujete pogaču, ostavite da odstoji i nakon toga oblikujte kako vam se dopada ili kako je pokazano na slikama....
09. jul
Klasični ekleri - korak po korak*Gotove eklere po receptu korak po korak punite nadevom po želji. Možete napraviti krem od vanile, jaja ili koristiti gotov krem za eklere....
15. sep.
Domaća jufka korak po korakKada se dobro ohladi, domaća jufka korak po korak može da se čuva u tekstilnim kesama ili kutiji....
24. feb.
Pileća čorba korak po korakIzmešajte i stavite drugu... dok se temeprature ne ujednače.
Sipajte hladnu zapršku u šerpu i vratite na ringlu ukusnu pileću čorbu.
Sačekajte da provri i sklonite sa ringle pileću čorbu korak po korak....
05. jul
Vazdušasto pecivo korak po korakVazdušasto pecivo korak po korak se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C dok ne bude gotov....
02. jul
Čokoladna torta Korak po korakSipa se preko čokoladne torte, rastrese se blago sa svih strana, da se rasporedi pravilno i ostavlja se na sobnoj temperaturi dok se ne stvrdne.
Čokladna torta Korak po korak je sjajna!...
18. jun
Vazdušast kolač korak po korakPomoću kašike pravite kružne pokrete po smesi za kolač (tako će se dobiti mramoran efekat).
Vazdušast kolač korak po korak je gotov....
28. jun
Rolat Stefani korak po korakProsipam neprotrebnu tečnost, pre toga i dopečem rolat Stefani korak po korak....
28. mart
Pogača cvet korak po korakDobijenu gomilu kora razvučemo i isečemo koru na 8 trouglova.
Svaki trougao uzimamo od vrha i okrećemo prema kraju pleha.
Tako radimo sa svim ostalim trouglovima....
03. okt.
Ovčarska pita korak po korakOdozgo posipamo narendan kačkavalj i pečemo našu ovčarsku pitu korak po korak još 10 minuta.
Serviramo zapečeno jelo sa mlevenim mesom toplo....
07. dec.
Pamuk pogača korak po korakDodajte nadošao kvasac i počnite da mesite testo, dodajte po malo brašna dok ne počne da se odvaja od ivica posude.
3....
02. jun
Uspešne puslice korak po korak1. U idealno suvu posudu stavite belanca i so. Stavite posudu na paru na nisku temepraturu, ne treba da prelazi 37 stepeni. Počnite da mutite mikserom (davršeno suvi treba da budu i nastavci) u početku na niskoj brzini, a...
01. jun
Pletena pogača korak po korakEvo kako se pravi Pletena pogača korak po korak!
Prvi korak: Rastvoite kvasac i šećer u ugrejanom svežem mleku do 37 stepeni. Ostavite da nadođe 10 minuta....
03. jul
Tradicionalai ratatuj korak po korakUživajte u tradicionalnom ratatuju korak po korak - ratutuj na provansalski način i recept velike Džulije Čajld!
Neka vam je slatko!...
02. nov.
Mamina kavarma korak po korakTako ostaju celi komadi mesa koji se rastapaju u ustima, ne mrvite ih za vreme kuvnanja.
Dodajte i prstohvat ljubavi po ukusu.
Oprano i dobro osušeno meso iseckite na kockice veličine 3-5 cm....
03. nov.
Domaće kokosovo mleko korak po korakU kokosovom mleku se nalazi laurinska kiselina, poznata po svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima....
11. jun
Korneti sa kremom korak po korakMešajte neprestano dok se ne zgusne i skinite sa vatre.
Dodajte vanilu i maslac i mešajte dok se ne rastopi.
Napunite kornete kremom i po želji odozgo ukrasite mlevenim orasima....
29. januar
Ćuftice od krompira korak po korakVeoma je važno da proverite da li se mast ugrejala, na primer sa parčetom hleba - u protvnom, ako ih stavite, a ulje nije ugrejano, raspašće se.
Pržene ćuftice stavite u tanjir sa ubrusom da se ocedi višak masti....
31. jul
Savršena pržena riba, korak po korakNije važno koja vrsta ribe se koristi za savršenu prženu ribu korak po korak!
Ovaj način prženja pogodan je za bilo koju ribu. Prijatno!...
05. avgust
Slatka pogača za bebe korak po korakOd fondana se oblikuju beba, pelena i margerite pomoću kalupčića.
Slatka pogača za bebe korak po korak je gotova....
22. jun
Klasična Šah-mat torta korak po korakZa koru:
Mutite jaja i šećer 10 minuta (posudu stavite u toplu vodu). Dodajte brašno, kakao i cimet. Dobijenu smesu sipajte u kalup za tortu i pecite 30 minuta na 175 stepeni.
Za krem:
U posebnoj posudi umutite kiselu...
26. april
Posne sarme od vinove loze korak po korakPoslužujem posne sarme od listova vinove loze korak po korak sa kiselim mlekom sa belim lukom sa mirođijom. Budu izvrsne....
03. avgust
Priprema klasičnog tiramisua korak po korakSledeci korak je krem. Žumanca i šećer se mute mikserom, dok se smesa ne zgusne i pobeli. Sipa se u posudu i u njih se dodaje 1 šolja Marsala....
15. mart