bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Pogledajte kako sada izgleda devojčica, koja nikada nije probala šećer

Pogledajte kako sada izgleda devojčica, koja nikada nije probala šećer

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
2111387
Grejsi
Fotografija: instagram
Grejsi

Namirnice, koje predlažu današnji lanci prodavnica, sadrže toliko mnogo prerađenog šećera i konzervanasa, da je skoro nemoguće uvek se hraniti zdravo. Uprkos tome, postoji način da izbegnete sve ove opasne sastojke, i da unosite samo bio-proizvode. To je slučaj sa malom Grejsi Kuper, koja ima dve i po godine, i u životu nije pojela ni gram šećera.

Devojčica je na paleo dijeti od kako se rodila, i iz tog razloga je, nakon majčinog mleka, unosila osnovno voće, povrće i meso, u najčistijem mogućem obliku. Zaslađuje se voćem, ali nikada nije probala čokoladu, keks ili neki drugi slatkiš sa prerađenim šećerom.

Dijetu je odabrala majka devojčice Šan, koja je poznati instruktor fitnesa. Još kada se devojčica rodila, gospođa i gospodin Kuper su rešili da njihova naslednica ne dolazi u dodir sa savremenim namirnicama, i, dve godine kasnije, rezultat njihovog rešenja je pred njima - Grejs raste kao nemirno i prgavo dete, sa jakim imunitetom.

Međutim, nije lak zadatak podizati dete u sličnim uslovima. Majka Grejs priznaje da joj dan često prolazi u kuhinji, kako bi mogla svojoj devojčici da dostavi sve neophodne vitamine i minerale. Ipak, čim vidi osmeh na svom zdravom detetu, zaboravlja na umor.

Roditelji treba da se interesuju o meniju svog deteta. Da, na tržištu postoji toliko mnogo specijalnih proizvoda za bebe, ali istraživanja pokazuju da čak i oni sadrže konzervanse i prerađeni šećer. Tako da im ne treba slepo verovati. Najbolje je da lično pripremate hranu svom detetu, savetuje Šan.

Ona shvata da, kada Grejs poraste, neće moći da je zaštiti od svih štetnih iskušenja, i moraće da je ostavi da sama napravi svoje izbore, što se tiče ishrane. Do tada, međutim, će pokušati da je štiti od njih.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji