Efektno i lako mršavljenje sa propolisom

Propolis

Lepa i vitka figura je san svake žene. Naravno, doći do nje nije uvek moguće i nije uvek jednostavno. Savremene žene stalno traže nove načine da skinu višak kilograma i da dođu do željene figure.

Koliko god da je efikasna dijeta koju čovek izabere, to ni u kom slučaju nije jedina stvar, koja će ga dovesti do idealne figure, ali je pak nekakav početak. Mi predlažemo da višak kilograma skidate uz pomoć propolisa.

Obično svako traži dijetu, koje će se lako pridržavati i tokom radnih dana i koja neće puno koštati. Većina dijetetskih režima sadrži napitke tipa zelena kafa, a dobro poznat i često preporučivan je i zeleni čaj.

Što se tiče voća, u dijetama se najčešće preporučuje grejpfrut. Naravno, i limun ne gubi na popularnosti. Ne osporavamo da sve to može da utiče pozitivno na vaše zdravlje i figuru, ali ništa manje zdravi i korisni za vašu figuru su pčelinji prizvodi.

Predlažemo jednu jednostavnu dijetu, uz koju ćete mršaviti brzo i zdravo. Treba vam kiselo mleko, sa manje od 2% mlečne masti, 1 supena kašika pčelinjeg meda, ½ kašičice cimeta, 1 kašičica pektina od jabuke (možete ga naći u prodavnicama zdrave hrane. Pomešajte ove proizvode i dobro ih promešajte, a posle stavite oko 20 kapi propolisa.

Svemu tome dodajte šaku usitnjenih oraha. Smesa se priprema uveče i jede ujutru. Ako to ne možete, onda možete slobodno da uzimate po malo u toku dana. Za oko mesec dana možete skinuti do deset kilograma – sve zavisi od vas i koliko želite da oslabite.

Mršavljenje

Možete da probate da jedete samo ovu smesu u toku dana, uzimajući i voće, ukoliko ogladnite. Ukoliko počnete ovu dijetu, treba da dodate mleku ovsene pahuljice, koje ste nakvasili još prethodnog dana. Možete dopuniti jelovnik različitim voćem, ali obavezno uzimajte manje porcije.

U tom slučaju ne preterujte sa dijetom – posle dva dana postepeno počnite da dodajete i ostale namitnice u toku dana. Možete nastaviti da jedete od ove smese, ali samo ujutru i bez ovsenih pahuljica.

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji