- Hranljive Namirnice
- Konservansi i E-dodaci
- Mahunarke i žitarice
- Mesa i kobasice
- Mlečni Proizvodi
- Orašasti plodovi i Semenke
- Povrće
- Riba i Morski Plodovi
- Voće
- Vrste Alkoholnih Pića
- Vrste Gljiva
- Vrste Vina
Mlečni ProizvodiKondenzovano Mleko
22. jun
Kristina Chernikova
Mlečni ProizvodiMleko u prahu
05. jun
Rosi Trifonova
Mlečni ProizvodiKačkavalj
01. jun
Rosi Trifonova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
RikotaRikota je tradicionalni italijanski sir, koji se već vekovima proizvodi u Italiji. Rikota se smatra sekundarnim proizvodom u industriji sira. Rikota se koristi za pravljenje ukusnih poslastica.
11. maj
MaskarponeMaskarpone - nezamenljiv sastojak većini omiljenog Tiramisua. Čudno to izgledalo ili ne, iako je sir, maskarpone se koristi uglavnom za deserte. Kulinarska upotreba maskarponea.
26. april
RokforRokfor je najpopularniji buđavi sir u celom svetu i često ga nazivaju kraljem svih sireva. Rokfor je i prvi patentirani sir u istoriji sireva. Proizvodnja Rokfora. Primena Rokfora u kulinarstvu
07. mart
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 850
Recepti
7 893
11 383
Drugo