Bonapeti.rs»Članci»Riba i Morski Plodovi
Hranljive NamirniceKonservansi i E-dodaciMahunarke i žitariceMesa i kobasiceMlečni ProizvodiOrašasti plodovi i SemenkePovrćeRiba i Morski PlodoviVoćeVrste Alkoholnih PićaVrste GljivaVrste Vina
Riba i Morski PlodoviMoruna
02. sep.
Petyo Liubomirov
Riba i Morski PlodoviPrugasta tuna
16. avgust
Iliana Angelova
Riba i Morski PlodoviMorski jež
01. avgust
Denimira Anelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kalifornijska pastrmkaPripremanje kalifornijske pastrmke. Opis kalifornijske pastrmke. Opis mesa kalifornijske pastrmke. Koristi i kulinarske prednosti kalifornijske pastrmke. Hranljiva vrednost mesa kalifornijske pastrmke.
05. maj
Divlji LososLosos je riba koja se zbog velike potražnje uzgaja u mrestilištima, ali nastavlja da se nudi i divlji losos. Divlji losos - karakteristike, zdravstvene koristi i načini pripreme.
17. dec.
IglicaIglica je jedna od najželjenijih ribljih vrsta, ali njen ulov je retka mogućnost. Spoljašnji izgled iglice. Kako se priprema iglica? Koliko je korisna iglica?
17. dec.
1
Halibut (Iverak)Halibut je predstavljen sa 5 glavnih riba i pripada porodici listova. Halibut - opis, koristi i kulinarska upotreba.
19. nov.
Grdobina mrkuljaMeso grdobine mrkulje je belo, prijatno, bogato vitaminima A i D, sadrži mnogo minerala, proteina i aminokiselina i veoma malo masti što ga čini dijetalnim. Kvalitet ukusa i kuvanje grdobine mrkulje.
06. jun
Riba Crveni zubatacRiba Crveni zubatac se priprema sa biljkama, peče se na roštilju i servira garnirana dresingom od limuna i zejtina. Crveni zubatac je ukusna riba bez jakog mirisa ribe i bez mnogo kostiju.
24. maj
Ribe koje su štetne za zdravljeRiba, tako ukusna i tako zdrava, obavezan je deo jelovnika za mlade i stare. Međutim, postoji 9 zabranjenih vrsta ribe, koje su prilično štetne po zdravlje.
11. maj
Riba deverikaDeverika je riba iz porodice Šarana, koja se nalazi i u našim vodenim bazenima i čest je predmet sportskog ribolova. Deverika nije krupna riba. Finese kod pripremanja marinirane deverike ili pečene deverike.
15. april
ŠkoljkeŠkoljke su jkedan od najkorisnijih plodova mora. Veoma ukusne, školjke treba pravilno kulinarski obraditi, da ne bi došlo do trovanja. Pripremanje školjki.
17. nov.
LinjakMeso linjaka je lagano i veoma korisno. Ljudski organizam ga lako usvaja i tako se snabdeva velikim brojem korisnih materija. Zbog toga se ova riba najviše preporučuje deci i odraslima koji su na dijeti.
17. okt.
GrgečGrgeč /Perca fluviatilis/ je riba iz porodice Kostura. Grgeč preživljava i u vodama koje su siromašne kiseonikom, rasprostranjen je u celoj zemlji. Grgei ima meso fantastičnog ukusa, a čisti se relativno teško.
13. okt.
Crni kavijarCrni kavijar je jedna od najskupljih namirnica na svetu, zbog čega nije slučajno nazvana hrana careva. Crni kavijar se servira u malim tanjirićima.
04. okt.
SipaSipa (Sepiida) je vrsta mekušaca Mastilo od sipe ulazi u sastav nekih homeopatskih preparata protiv astme, zatvora, hemoroida, bubrežnih problema, steriliteta i td. Meso sipe je naročito popularno u mediteranskoj kuhinji.
03. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo