Povrće

Povrće

Povrće sa informacijom o njemu i njegovom sastavu. Čuvanje, izbor i konzumiranje različitih vrsta povrća . Egzotično i tropsko povrće.
KarfiolPovrćeKarfiol
01. dec.
Admin
BundevaPovrćeBundeva
28. nov.
Rosi Trifonova
ŠargarepaPovrćeŠargarepa
28. nov.
Admin
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
KupusKupus
17. nov.
Kupus ima dugu istoriju upotrebe i kao hrana i kao lek. Vrste kupusa i lekovita svojstva kupusa. Crveni kupus štiti od Alchajmerove bolesti.
TaroTaro
23. okt.
Taro je tropska biljka koju ljudi u različitim delovima sveta koriste za jelo. Taro je iyuyetno korisna biljka. Taro se koristi u kuhinji celog sveta.
Ljute paprike Halapenjo - koristi i činjeniceLjute paprike Halapenjo - koristi i činjenice
10. jun
Među širokim izborom sorti ljute paprike, jedna od srednje klase je stekla svetsku slavu. To je ljuta Halapenjo paprika. Halapenjo - koristi i činjenice.
Vakame (Wakame)Vakame (Wakame)
04. maj
Morska hrana Vakame je jedna od tri najpopularnije alge u japanskoj kuhinji: Vakame, Nori i Kombu. Koristi za organizam od Vakame alge. Štetnost i kontraindikacije. Vakame za mršavljenje.
BrokoliBrokoli
05. april
Brokoli je biljka u obliku drveta, veoma korisna. Brokoli vode poreklo iz Italije. Sastav brokolija.
CelerCeler
03. april
Celer ima dugu istoriju upotrebe, u početku kao lek, a kasnije kao hrana. Celer sadrži kumarine, koji sprečavaju štetnost slobodnih radikala.
Beli lukBeli luk
19. januar
Beli luk je jedna od najstarijih kultivisanih biljaka u svetu. Svojstva i koristi od konzumiranja belog luka. Sastav belog luka, kulinarska upotreba belog luka i zdravstvene koristi od belog luka.
PrazilukPraziluk
19. januar
Praziluk je član porodice crnog luka, ali njegov ukus je mnogo prefinjeniji, suptilniji i slađi od običnog luka. Sastav praziluka. Kuvanje praziluka.
BaselaBasela
20. sep.
Basela je poznata vekovima i glavni je sastojak mnogim receptima iz azijske kuhinje. Baselu još nazivaju i Malabarski spanać, i Cejlonski spanać. Lekovita svojstva i primene basele.
Roze paradajz - šta treba da znamoRoze paradajz - šta treba da znamo
25. avgust
Paradajz za poznavaoce pravog, autentičnog ukusabaštenskog paradajza. To je roze paradajz.