Bonapeti.rs»Članci»Mesa i kobasice
- Hranljive Namirnice
- Konservansi i E-dodaci
- Mahunarke i žitarice
- Mesa i kobasice
- Mlečni Proizvodi
- Orašasti plodovi i Semenke
- Povrće
- Riba i Morski Plodovi
- Voće
- Vrste Alkoholnih Pića
- Vrste Gljiva
- Vrste Vina
Mesa i kobasiceMortadela
20. dec.
Kristina Chernikova
Mesa i kobasiceBratwurst Kobasice
03. nov.
Kristina Chernikova
Mesa i kobasiceMeso Bivola
16. okt.
Kristina Chernikova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Meso od nojaOsim što je egzotično i ukusno, meso od noja je i korisno. Eksperti savetuju da meso od noja koriste ljudi, koji pate od visokog krvnog pritiska. Meso od noja preporučuju i nutricionisti.
27. sep.
ĆorizoĆorizo, nazivan i ćoriso, predstavlja ukusnu pikantnu kobasicu napravljenu od svinjskog mesa koja potiče iz Španije i Portugalije. Osnovni i najvažniji sastoj
17. sep.
Guščija DžigericaGuščija džigerica je izuzetan delikates, koji se dobija od jetre guske i patke. Guščija džigerica je ppravi užitak za čula. Guščija džigerica se obrađuje na specijalan način.
14. sep.
1
Guščije mesoGuščije meso je široko rasprostranjeno u kulinarstvu mnogih zemalja. Koristi se u čorbama, supama, salatama, paštetama, pečenim jelima.
02. sep.
JagnjetinaJagnjetina se širom sveta koristi za bezbroj neverovatnih recepata. Jagnjetina je posebno cenjena u arapskoj kuhinji. Izbor i čuvanje jagnjetine. Kulinarska upotreba jagnjetine.
01. sep.
SalamaSalama je proizvod od slanog i suvog mesa, koji može da se pripremi od svinjskog, telećeg, goveđeg ili različitih vrsta mešanog mesa. U salame se dodaje dosta sastojaka. Italijanske salame su najpopularnije.
10. avgust
Goveđe MesoKao namirnica govedina je poznata još od davnina. Goveđe meso je izuzetno bogato gvožđem, vitaminom B12 i brojnim drugim supstancama. Goveđe meso je izuzetan izvor visokokvalitetnog proteina.
04. avgust
SlaninaSlanina predstavlja tradicionalni proizvod životinjskog porekla. Slanina se dobija od potkožne masnoće praseta ili svinje. Slanina je ukusna kao meze, dimljena, začinjena, ali uvek treba da bude slana.
21. jul
ViršleViršle su vrsta kratkotrajne kobasice. Viršle se proizvode se od svinjskog, telećeg, pilećeg, ćurećeg mesa ili mešavine. Skoro polovina mase viršli je voda.
18. jul
PršutaPršuta je svetski poznat italijanski delikates. Pršuta je poznata još od najstarijih vremena. Pršuta se priprema od buta specijalno čuvanih i hranjenih svinja.
17. jul
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 825
Recepti
7 890
11 375
Drugo