Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
ZanimljivoNajkorišćeniji začini u grčkoj kuhinji
01. jun
Denimira Anelova
ZanimljivoAlbanska kuhinja: Tradicionalna jela i recepti
24. maj
Veselina Konstantinova
ZanimljivoKopalen - smrtonosni delikates, koji teško da ćete probati
24. maj
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ovaj pomoćnik u kuhinji leči! Pogledajte štaVerovali ili ne - aluminijumska folija takođe može da pomogne u lečenju, samo ukoliko se koristi na pravilan način. Alternativna terapija za lečenje bolova ili ožiljaka.
18. maj
Jaja na Benediktinski način - jedan klasik, mnogo pričaZbog naziva na francuskom i zbog umeća Francuza da dva jajeta, komad šunke i krišku hleba pretvore u klasik, mnogi veruju da su upravo oni pronalazači jaja na Benediktanski način.
13. maj
Simbolika crvenih uskršnjih jajaObičaj da se farbaju crvena jaja na Uskrs je prihvaćen u mnogim različitim zemljama po svetu. Kakva je simbolika crvenih uskršnjih jaja? Legende o značenju crveno ofarbanih jaja:
05. maj
Šafran - najskuplji među začinimaŠafran je najskuplji začin u svetu biljaka za kuvanje. Razlog je taj što njegova priprema traje dugo i izuzetno je mukotrpna.
27. april
Kako da odaberemo kvalitetan hleb?Vrlo je malo domaćinstava sa naših prostora koja ne konzumiraju hleb. Obično je to beli hleb. Kako da odaberete kvalitetan hleb? Evo nekoliko saveta.
24. april
Koliko vremena oduzima varenje hrane?Hajde da budemo u potpunosti iskreni: Većina nas ne ceni rad koji sistem organa za varenje vrši za nas. Koliko vremena oduzima varenje hrane?
01. april
Teflonsko posuđe - za i protivUkoliko imate simptome običnog gripa i koristite teflonsko posuđe, onda imamo vest za vas - ovo možda nije običan grip, već takozvana groznica od polimernih isparavanja. Pogledajte još na temu za i protiv teflona.
27. mart
Desert zbog kog je umro kraljSa nekim od naših najpoznatijih jela je povezano i mnogo poznatih priča koji često volimo da se prisetimo. Međutim, ona koju verovatno ne znate tiče se jednog švedskog monarha i njegovog omiljenog švedskog deserta nazvanog semla.
25. mart
Kako se pravi savršeni espreso? Objašnjenje naučnikaŠta je potrebno za pravljenje savršenog espresa je postalo jasno nakon što je tim hemičara i matematičara u Sjedinjenim Američkim Državama sproveo detaljnu studiju.
08. januar
Kako da se hranimo sa protezom?Ukoliko se proteze ne čiste redovno, ostaci od hrane na teško dostupnim mestima mogu da budu razlog stvaranja naslaga i karijesa. Evo kako da jedete sa protezom.
21. dec.
Visokokalorične namirnice, sa kojima treba biti pažljivKalorije, kalorije, kalorije. Čini se kao da se ceo život vrti oko njih. Pokušaji mršavljenja, međutim, ponekad su nemilosrdno neuspešni. A onda dolazi vreme kada treba da razmislite o hrani koju jedete.
15. dec.
Najnezdravija američka hranaNije slučajno što se tokom poslednjih godina fraza američka dijeta pretvorila u metaforu za nezdravu ishranu.
09. dec.
Kako da smanjimo svekodnevnu konzumaciju kafe?Smanjivanje njene konzumacije je dobra ideja za sve koji preteruju sa kafom. Evo nekoliko uspešnih koraka za to.
08. dec.
Naše kategorije recepata
16 593
Recepti
8 107
11 736
Drugo