- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoPrejedanje jajima - šta treba da znamo
20. okt.
Diana Ivanova
ZanimljivoDevet francuskih sireva koje svako mora da proba!
15. okt.
Vyara Kostadinova
ZanimljivoMali pomoćnici u kuhinji
13. okt.
Vanya Stoicheva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pet najukusnijih salata na svetu - Koje su?Salata je ustvari predjelo napravljeno od malih komadića povrća ili voća začinjeno solju, drugim začinima i posebno odabranim dresingom.
13. okt.
Iskušenja kuhinje u Severnoj FrancuskojSeverna Francuska ima dosta opštih crta sa nekim delovima Engleske, ali postoji jedna osnovna razlika - Francuzi žive da bi jeli, dok Englezi jedu da bi živeli.
11. okt.
Zanimljivosti o burgerimaSamo oni koji nikada u životu nisu probali pravi, sveže pripremljeni burger, ne mogu da razumeju zadovoljstvo za čula i nepce, koje nosi ovaj ne baš zdrav, nazovimo ga tako, sendvič.
06. okt.
Torta od šargarepe - zanimljiva priča i klasičan receptTorta od šargarepe je unikatna poslastičarska tvorevina, stvorena na bazi srednjovekovnog favorita nazvanog Puding od šargarepe. Pogledajte priču o Torti od šargarepe i recept za nju.
23. sep.
Čudne legende iz celog sveta o hrani koju jedemo svakog danaDrevni narodi su često imali komplikovane i fascinantne priče o hrani - od legendi o zemljama sa egzotičnim začinima, do bajki o bogovima koji su čovečanstvu zaveštali svete žitarice. Pročitajte neke od njih.
08. sep.
Sedam važnih razloga da izbacite slatkišeNekontrolisana ljubav prema desertima lako se objašnjava hemijskim procesima. Detaljno analiziramo razloge, zbog kojih treba da smanjimo koncentraciju slatkiša.
06. sep.
Ceo plod ili njegov sok - šta je korisnije da konzumiramo?Moda ceđenog soka i smutija je veoma aktualna danas. Šta je bolje da konzumiramo - celu voćku ili ceđeni sok? Pogledajte u ovom članku!
06. sep.
Karivurst - emblematična kobasica iz BerlinaKarivurst je jedan od glavnih simbola Berlina. Postoji čak i čitav muzej posvećen legendarnoj nemačkoj kobasici. Iseckana svinjska kobasica karivurst je omiljena ulična hrana u Nemačkoj.
03. sep.
Azbuka sladoledaSladoled u svojim različitim oblicima, bojama, varijacijama i ukusima nikada neće izaći iz mode. U ovom tekstu upoznaćemo vas sa različitim varijacijama sladoleda u različitim krajevima sveta, kao i sa nekim klasičnim sladoledima.
25. avgust
Doria - zapadnjačka hrana u japanskom stiluDoria je tradicionalno japansko jelo vrste pirinčanih zapečenih jela sa kremastim belim sosem. Pogledajte kako se priprema.
23. avgust
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 820
Recepti
7 889
11 374
Drugo