- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiSosevi od majoneza - vrste i priprema
29. okt.
Stanislava Valkova
Kulinarski SavetiKulinarske tajne kod obrade kestena
28. okt.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiKako da napravite savršeni frape?
27. okt.
Vanya Stoicheva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna ukusnog šaranaŠarana obično povezujemo sa trpezom za Nikoljdan. Ali nije obavezno da se ova riba sprema za praznik ovog sveca. Kako se priprema šaran?
23. okt.
Greške kod pečenja mesaKao bilo koje zanimanje, tako i kulinarstvo, skriva svoje suptilne male tajne što se tiče pripreme hrane. To su često vrlo mali detalji, koji mogu drastično promeniti ukus celog jela.
22. okt.
Kako da napravite mekani i vazdušasti hleb?Da li ste ikada probali meki, mirisni i lisnati hleb koji ste upravo izvadili iz rerne? U malim pekarama su pre nekoliko decenija prodavali takav hleb. Evo kako da ga pripremite sami.
19. okt.
Kako da sami napravite domaći sušeni lukLuk nas oduševljava svojim nebrojenim korisnim svojstvima. To je obavezna namirnica u svakoj kuhinji, jer je deo pripreme gotovo svih jela. Sušeni luk je dobra alternativa svežem luku.
17. okt.
Pravila kod kuvanja pasuljaKada je reč o kuvanju zrelog pasulja, nezavisno od koje je sorte, potopite ga prethodne noći u dovoljnoj količini vode. Kada kuvate zreo pasulj, nikada ne stavljajte so na početku kuvanja.
16. okt.
Biserni pirinač - šta treba da znamoBiserni ili pearl pirinač zuči nekako kraljevski. Ali šta predstavljabiserni pirinač i šta treba da znamo o njemu?
12. okt.
Pesto Đenoveze - simbol italijanske kuhinjePesto đenoveze potiče iz čudesne italijanske oblasti Ligurije - raskrsnice i mesta susreta mnogih kultura od davnina.
10. okt.
Koje biljno mleko se za šta koristi?Biljna mleka kao što je bademovo mleko, ovseno mleko, već klasično sojino mleko i druga dobijaju ogromnu popularnost širom sveta. Kako se koriste biljna mleka?
09. okt.
Kako da pripremite usoljenu, dimljenu ili kuvanu slaninu?Najukusnija i najmekša slanina je ona sa leđa životinje. Slanina se odvaja od zakane svinje drugog dana nakon klanja, kada se meso ohladi i očvrsne.
08. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 858
Recepti
7 896
11 388
Drugo