Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako da pripremite usoljenu, dimljenu ili kuvanu slaninu?
08. okt.
Vanya Blagoeva
Kulinarski SavetiPametne ideje za upotrebu kore od pomorandže
08. okt.
Anonimen
Kulinarski SavetiKako da sami napravite čokoladne mrvice
07. okt.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da čuvamo kruške?Kruške je najbolje čuvati na provetrivom mestu. Kada se dobro čuvaju, kruške mogu da izdrže 4 meseca.
07. okt.
Kako da sušimo divlju nanu?Divlja nana je začin jake i karakteristične arome. Ona je veoma korišćena kod nas. Divljom nanom se začinjavaju mnoga jela - supe, čorbe, paprikaši, različita jela sa mlekom, nadevi i druga jela. Divlju nanu lako možete začiniti i kod kuće.
05. okt.
Najpopularniji indijski začiniSaznajte više o specifičnostima najpopularnijih indijskih začina i dodajte istančanost i egzotiku jelima, inspirisanim južnom Azijom.
05. okt.
Male tajne prilikom kuvanja pečurakaSveže ubrane pečurke traba odmah da se obrade - treba da ih očistite, obradite i pojedete kako biste mogli u potpunosti da uživate u njihovom savršenom ukusu.
03. okt.
Pravila za pečenje mesaRazličite vrste mesa, posebno ptičijeg, se peku prema posebnim pravilima koja ukoliko se naruše, u potpunosti uništavaju ukus i izgled mesa. Posebno je važno da se poštuju ova pravila kod mesa sa nadevom.
02. okt.
Kako da filiramo bademeNajlakši i najbrži način da ogulite bademe jeste da ih blanširate. Za taj cilj stavite dovoljnu količinu vode da proključa i unutra u nju ubacite orašaste plodove.
01. okt.
Finese u pripremi savršeng testa za tartKod pripreme tarta treba delovati malo brže, da se proizvodi ne bi mogli ugrejati. Testo ne treba dugo da se mesi.
29. sep.
Šta predstavlja jasminov pirinačKada se skuva, jasminov pirinač postaje beo kao sneg. On ima nežan i aromatičan ukus i često se servira bez dodataka, kao glavno jelo.
25. sep.
Pirinač dugog zrna - šta treba da znamoPirinač je jedan od najpopularnijih i omiljenih garnirunga. Bez njega ne možemo da zamislimo i dosta različitih jela: suši, salate, supe, pilav. Šta treba da znamo o ovoj specifičnoj sorti pirinča?
23. sep.
Ukusne tajne pirinčaAko je kulinarstvo vaš novi hobi, ond asmo sigurni da ste nailazili na poteškoće prilikom kuvanja pirinča. Evo nekoliko ukusnih tajni pirinča, koje treba da znate.
23. sep.
Kako da osušimo mirođiju?Sveža mirođija je ukusan i koristan dodatak različitim jelima, salatama i supama, ali ne možemo je uvek imati. Možemo osušiti mirođiju u stručkovima ili da je iseckamo i osušimo.
22. sep.
Kako se pravi testo za keks?Keks je ukusan i deci i odraslima, oni su sjajan desert i ukras na stolu. Čaj i kafa su ukusniji uz keks.
22. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo