Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako pravilno da čuvamo luk kod kućeKako pravilno da čuvamo luk kod kuće
30. nov.
Luk je jedan od najpotrebnijih sastojaka u kuhinji. On se nudi u različitim oblicima, veličinama, bojama i svaki od njih ima svoj vlastiti specifičan ukus. Kako da pravilno čuvamo luk kod kuće?
Kako da peremo voće i povrće?Kako da peremo voće i povrće?
27. nov.
Da bismo se zaštitili od svih štetnih supstanci koje sadrže, neophodno je pravilno oprati voće i povrće pre jela.
Treba li ljuštiti koru jabuka?Treba li ljuštiti koru jabuka?
26. nov.
Jabuke su, sigurno, jedno od voća koje se najviše gaji na našim prostorima. Još uvek su pristupačne po ceni i mogu se kupiti na bilo kojoj pijaci ili u prodavnici. U ovom članku ćemo se fokusirati na pitanje da li ljuštiti koru jabuka i zašto. Postoj
Kako se pravi želirani krem - uputstvo za početnikeKako se pravi želirani krem - uputstvo za početnike
24. nov.
Jedni od najefikasnijih i ukusnih kremova, sjajne torte, želirane kolače i druge deserte spremaju se sa želatinom. On ih čini čvrstim, daje blistav i lep izgled.
Brza radionica: Kako da pripremimo goveđi i svinjski jezikBrza radionica: Kako da pripremimo goveđi i svinjski jezik
24. nov.
Goveđi i svinjski jezici se smatraju delikatesom zbog svoje nežne meke teksture, traženog ukusa, sadržaja vitamina i hranljive vrednosti. Kako da pripremimo goveđi i svinjski jezik?
Saveti kod pripremanja jarebicaSaveti kod pripremanja jarebica
21. nov.
Pripremanje jarebica nije toliko teško, ako znate kako. U sledećim redovima naći ćete neke korisne savete za pripremanje jarebica.
Kako se čuva boranija?Kako se čuva boranija?
21. nov.
Boranija je jedna od najstarijih kultura koje ljudi odgajaju. Kako možemo da je čuvamo?
Šta je pekmez i kako da ga pripremimo?Šta je pekmez i kako da ga pripremimo?
17. nov.
Gusti voćni sok bez dodatno dodatog šećera nazivamo pekmez, a negde pecelj ili madžun. Unikatno slatko iskušenje, stalno pripremano u prošlosti kod nas priprema se veoma lako.
Kako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvateKako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvate
16. nov.
Eto zašto ćemo vam u ovom članku pokazati 5 metoda pomoću kojih možete donekle da očistite pile od hormona i da se rešite neželjenih sastojaka u njemu, kako biste nastavili da uživate u njemu.
Rib eye steak - najsočniji od svih stejkovaRib eye steak - najsočniji od svih stejkova
12. nov.
Aromatičan i bogat ukusom - Rib eye steak je najkrhkiji i najsočniji od svih vrsta stejkova. On se smatrao unikatnim zbog svoje mermerne boje i posebnog mesta sa kojeg je isečen - tačno iznad rebara.