Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiGrožđe, jabuke, kruške... Kako da izaberemo najlepše?
05. nov.
Hrana za Dushata
Kulinarski SavetiKako se pravi lavaš - uputstvo za početnike
05. nov.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiIstorija belog luka i saveti za njegovo korišćenje
04. nov.
Lilia Milkova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se kuva povrće na pariKuvanje na pari je tehnika za pripremu namirnica, koja može biti priprema za drugu toplotnu obradu ili namenjena za direktnu konzumaciju. Pogledajte kako se kuva povrće na pari.
02. nov.
Sosevi od majoneza - vrste i pripremaMajonez sos je veoma popularan i široko korišten dresing, koji često dopunjuje bilo koje jelo. Priprema se vrlo brzo i ekonomično, a dovoljno je bogat, nežan, mirisan i ukusan.
29. okt.
Kulinarske tajne kod obrade kestenaOd početka jeseni i tokom cele zime pa sve do proleća, pečeni kesten svojom aromom i toplinom zagreva ulice mnogih gradova, ne samo u Evropi. Kulinarski trikovi u pripremi kestennja.
28. okt.
Kako da napravite savršeni frape?Čak i u ovom jednostavnom i laganom napitku možete pogrešiti. Od sada ćete slediti naše jednostavne i proste savete kako biste uvek iznenadili svoje prijatelje sjajnim frapeom napravljenim kod kuće.
27. okt.
Tajna ukusnog šaranaŠarana obično povezujemo sa trpezom za Nikoljdan. Ali nije obavezno da se ova riba sprema za praznik ovog sveca. Kako se priprema šaran?
23. okt.
Greške kod pečenja mesaKao bilo koje zanimanje, tako i kulinarstvo, skriva svoje suptilne male tajne što se tiče pripreme hrane. To su često vrlo mali detalji, koji mogu drastično promeniti ukus celog jela.
22. okt.
Kako da napravite mekani i vazdušasti hleb?Da li ste ikada probali meki, mirisni i lisnati hleb koji ste upravo izvadili iz rerne? U malim pekarama su pre nekoliko decenija prodavali takav hleb. Evo kako da ga pripremite sami.
19. okt.
Kako da sami napravite domaći sušeni lukLuk nas oduševljava svojim nebrojenim korisnim svojstvima. To je obavezna namirnica u svakoj kuhinji, jer je deo pripreme gotovo svih jela. Sušeni luk je dobra alternativa svežem luku.
17. okt.
Pravila kod kuvanja pasuljaKada je reč o kuvanju zrelog pasulja, nezavisno od koje je sorte, potopite ga prethodne noći u dovoljnoj količini vode. Kada kuvate zreo pasulj, nikada ne stavljajte so na početku kuvanja.
16. okt.
Biserni pirinač - šta treba da znamoBiserni ili pearl pirinač zuči nekako kraljevski. Ali šta predstavljabiserni pirinač i šta treba da znamo o njemu?
12. okt.
Pesto Đenoveze - simbol italijanske kuhinjePesto đenoveze potiče iz čudesne italijanske oblasti Ligurije - raskrsnice i mesta susreta mnogih kultura od davnina.
10. okt.
Koje biljno mleko se za šta koristi?Biljna mleka kao što je bademovo mleko, ovseno mleko, već klasično sojino mleko i druga dobijaju ogromnu popularnost širom sveta. Kako se koriste biljna mleka?
09. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo