- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiNajbolji začini za čorbe i supe
08. feb.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiMariniranje bifteka i njegova priprema
29. januar
Lenka
Kulinarski SavetiKako da čuvamo biber i alevu papriku
27. januar
Paolina Syarova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koji je deo svinje za šta pogodanNezavnisno od toga tokom kojeg godišnjeg doba konzumirate svinjetinu, važno je da znate koji je deo svinjetine za šta pogodan, kako ne biste pravili odreske poput đona . Šta se pravi od svinjskog vrata, plećke i filea?
21. januar
O različitim vrstama testa i njihovoj primeniPostoje dve vrste testa: sa kvasem i bez kvasca. U ovom tekstu naći čete informacije o različitim vrstama testa.
20. januar
Kako se jede i kako se lomi kokosov orah?Postoje različiti načini za razbijanje kokosovog oraha. Možete šilom izbušiti rupu, sipati mleko (vodu) iz kokosa, koja je vrlo ukusna, a zatim da nožem lagano zasečete kokos celim obimom po sredini.
13. januar
Kako se špikuje meso?Špikovanje mesa je probijanje rupa u mesu i začinjavanje različitih vrsta mesa slaninom, šunkom, povrćem ili drugim prilozima. Postupak se izvodi pomoću posebnog uređaja - šuplje igle, ili oštrog noža.
12. januar
Zbog čega se stavlja aspirin u turšiju?Većina ljudi sa ovih prostora su tradicionalisti u pogledu jela koja konzumiraju. Svi se sećaju ukusa bakine turšije koju su jeli kao deca. Hrskave paprike iz turšije uspevaju da se sačuvaju duže zahvaljujući aspirinu.
08. januar
Cake za zgušnjavanje sosevaRedak sos nije razlog da bacimo sosa i da počnemo sa njegovom pripremom ispočetka. Ima nekoliko caka, kojima možete zgusnuti preterani redak sos.
21. dec.
Tajne prelepog domaćeg hlebaIdeal o kućnoj atmosferi povezan je sa mirisom i ukusom aromatičnog hleba - mekog iznutra i sa zavodljivim hrskavom, prepečenom koricom. Kako napraviti hleb kod kuće?
16. dec.
Evo kako se marinira ribaRiba je jedna od najkorisnijih namirnica čija je konzumacija obavezna najmanje nekoliko puta nedeljno. Velika raznovrsnost riba je prodnost, a one se mogu pripremiti na više načina, prema vašim željama i ukusu. Evo kako se marinira riba!
12. dec.
Dva trika da jabuke ne potamneGotovo savršena, jabuka ima jedan jedini nedostatak, sa kojim smo se svi susretali - kada se iseče, u kontaktu sa kiseonikom oksidiše i potamni. Evo kako da sprečimo potamnivanje jabuka.
08. dec.
Akvafaba - šta je to i kako da ga koristimo?Najlepša akvafaba se dobija od leblebija. Bez obzira na to da li ste vegan ili ne, ovo neverovatno otkriće vam daje polje za nove eksperimente u kuhinji, koji mogu da budu veoma interesantni.
04. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 890
Recepti
7 901
11 419
Drugo