Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se pravi sos od limunaKako se pravi sos od limuna
14. avgust
Sos od limuna je veoma svež i lagan, odgovarajući uz meso, pripremu meso pripremljeno na roštilju ili riblji file. Predlažemo vam tri načina na koji možete da napravite ovaj ukusni sos.
Korisni saveti za pripremu ribeKorisni saveti za pripremu ribe
13. avgust
Da bi riba bila ukusnija, treba je potopiti u mleko. Riblja supa se pravi tako što prethodno napravite bujon.
Kako da napravimo kuvano testoKako da napravimo kuvano testo
12. avgust
Tehnologija pripreme nije složena, ali se mora poštovati, kako bi rezultat bio dobar.
Glazura od karamela - tehnike, saveti i primenaGlazura od karamela - tehnike, saveti i primena
11. avgust
Glazura od karamela ili glazura ogledalo od karamela i čokolade se koristi za pokrivanje torti od karamela i kolača od karamela. Evo i dva recepta pripremanje karamel glazure.
Upotreba majčine dušice u kulinarstvuUpotreba majčine dušice u kulinarstvu
11. avgust
Aromatična majčina dušica ne koristi se samo za pripremu čaja, već ima svoju veliku upotrebnu moć u kuhinjama mnogih zemalja.
Čuvanje mladog belog i crnog lukaČuvanje mladog belog i crnog luka
07. avgust
Mladi crni luk ima mnogo kvaliteta, koje ima i stari crni luk. Dobro je da se upotrebljava odmah, nakon što je ubran u bašti ili kupljen na pijaci ili u prodavnici. Najbrže se kvare nežna pera. Ako sačekate sa pripremom mladog crnog luka, onda morate da u
Kako da pravilno začinimo pečeno pile?Kako da pravilno začinimo pečeno pile?
05. avgust
Sam recept za pečeno pile u rerni izgleda jednostavan i čini se da predstavlja siguran uspeh. To nije uvek slučaj. Meso može postati suvo, bezukusno ili tvrdo. Gde je ukusna kožica i sočno i mirisno meso?
Konzerviranje čeri paradajzaKonzerviranje čeri paradajza
03. avgust
Čeri paradajz ostaje dobro očuvan i tokom zimskih meseca je veoma ukusan. Marinirani čeri paradajz je ukusno predjelo, može se dodavati u razne vrste jela i u salate.
Kako se kuva sveži kupusKako se kuva sveži kupus
01. avgust
Svako zna kako se priprema kiseli kupus, ali kakve su finese kod pripremanja svežeg kupusa? Evo saveta za pripremu svežeg kupusa, koji će vam biti korisni u kuhinji.
Rečnik bezglutenskih brašnaRečnik bezglutenskih brašna
30. jul
Učenje kombinacija bezglutenskih brašna tajna je uspešnog kuvanja bez glutena.