- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKoje su to zlatne tehnike za idealno blanširanje?
20. jul
Stanislava Armyanova
Kulinarski SavetiKako da pripremimo mekanog zeca
17. jul
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako da pravilno začinimo mleveno meso?
16. jul
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Čuvanje i sušenje pečurakaPečurke su posebne zbog svog sastava i veoma se brzo kvare. Interesantan način za čuvanje pečuraka je da ih osušite. Kada se osuše, pečurke su mnogo bogatije kalorijama, jer je voda isparila u odnosu na sveže stanje.
15. jul
Poslastičarske boje i veštačke bojeDa biste bili sigurni da poslastičarske boje i veštačke boje sadrže samo prirodne sastojke, pripremite ih sami. Tako ćete dobiti lepu tortu ili keks i da se ne plašite da možda sadrže štetne hemikalije.
10. jul
Kako pravilno da kuvamo mesoDa bismo sačuvali vredne materije mesa, kao i da bismo ga spremili da bude ukusno i krhko, potrebno je da ispoštujemo neka pravila tokom njegovog kuvanja.
09. jul
Kako da napravimo mekani hlebČak i oni od nas koji drže neku dijetu i koji su izbacili hleb i proizvode od hleba iz svog menija, momentalno bi razmislili ukoliko bi osetili aromu sveže pečenog hleba.
08. jul
Pačetina magre - suština i način pripremePačetina magre je među najomiljenijim specijalitetima elitnih restorana. Pogledajte kako možete da je spremite u kućnim uslovima.
07. jul
Kako da pripremimo savršeni Ribaj stekAko ste od onih ljudi koji nisu čuli za Ribaj stek, ništa strašno. U sledećim redovima će vam biti jasnije i sigurni smo da ćete ga odmah probati.
07. jul
Bujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam trebaBujon od kostiju postaje sve popularniji, posebno među onima koji su pristalice zdrave ishrane. Evo i 6 razloga zbog kojih je dobro piti bujon od kostiju.
06. jul
Dimljenje mesa u domaćim uslovimaKada želite da pripremite domaće dimljeno meso, obično se meso prvo usoli, zatim se osuši i nakon toga dimi, okačeno o kuku.
02. jul
Idealni začini za sve vrste mesaJela od mesa mogu da budu raznovrsna ne samo u odnosu na načine pripreme mesa, već i primenom različitih začina, koji se dodaju u njih.
01. jul
Saveti prilikom kuvanja spanaća i zeljaDanas skoro tokom cele godine u prodavnicama možemo naći spanać i zelje, ali ako želite da skroz iskoristite sve vitamine i minerale koji se nalaze u njima, kao i da smanjite rizik od prisustva nitrata, onda birajte samo sezonsko povrće. Još bolje ako ih
19. jun
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 850
Recepti
7 893
11 383
Drugo