- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se pravilno seče meso?
18. jun
Galina Ivanova
Kulinarski SavetiSaveti prilikom pripreme domaćeg kačkavalja
18. jun
Anika Voit
Kulinarski SavetiKako se priprema crveno sočivo?
17. jun
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se začinjava ćuretina?Meso koje se ne toliko često koristi kod nas i nije toliko popularno, više ne netipično za nas. Obično ga vezujemo za američku kuhinju i najviše za Dan zahvalnosti. Pošto kod nas apetitno ćureće meso retko prisustvuje na stolu, u našoj tradicionalnoj k
16. jun
Koliko vremena je potrebno testu da nadođeU samom receptu ponekad je navedeno kako da mesite ili šta tačno treba da uradite - različito testo ima razčičite trikove kako da uspe.
15. jun
Kako se kuva artičokaArtičoka je ukusno i hranljivo povrće, koje ne sadrži kalorije, zato se preporučuje za dijetetsku ishranu. Važno je samo da znate kako se čisti artičoka.
15. jun
Saveti prilikom kuvanja jagnjetineJagnjetina ustvari uopšte nije teška za pripremu. Potrebno vam je malo više iskustva i nekoliko trikova, da biste mogli da servirate savršeno pripremljenu jagnjetinu.
15. jun
Kako se kuva grašakAko smatrate da se grašak dugo kuva, lako zagori, bude mnogo tvrd ili naprotiv, postane kašast, znači da vi ne možete da kuvate pravilno. Naime, važno je da znate neke trikove za kuvanje graška!
13. jun
Saveti za pripremanje slanineDa biste napravili domaću slaninu, kažu da je najvažnije da imate hladan prosor gde možete da je stavite, mnogo soli, sa kojom ćete je posudi i naravno - dobar materijal. Evo nekoliko saveta kako da pripremite dimljenu i usoljenu slaninu. Koža slanine O
13. jun
Kako da očistimo šaranaŠaran, kao i svaka druga riba iziskuje prethodnu obradu pre bilo kakve kulinarske obrade. č
11. jun
Kako se priprema štrudla?Sigurno mislite da je štrudla laka za pripremu. Da, tako izgleda! Međutim, priprema testa može biti veoma teška i da iziskuje spretne ruke.
10. jun
Kako da sotiramo zalogaje svinjskog mesaZa sotiranje je potrebno kratko vreme i minimalno masnoće. Sotiranje svinjskog mesa je izuzetno zdravo i hranljivo jelo. Brza priprema na visokoj temperaturi daje specifičnan apetitni ukus svakog zalogaja mesa.
10. jun
Pravila pohovanjaDa bi pohovani proizvodi izdledali lepo i da bi bili ukusni, komadiće treba prvo umakati u brašno, zatim u smesu od jaja i svežeg mleka i tek tada u prezle ili ovsene pahuljice.
10. jun
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 808
Recepti
7 886
11 369
Drugo