Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako umutiti sneg od belanaca
02. maj
Rosi Stoyanova
Kulinarski SavetiKako spremiti oktopoda?
01. maj
Rosi Stoyanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da pravilno sečemo luk, bez suza?Ima nekih trikova, koji mogu da umanje efekat ljutih materija za vreme sečenja luka. Secite luk bez suza upravo ovako:
30. april
Kako brzo da oljuštimo krompir?U sledećim redovima možete pogledati načine kako da brzo oljuštite krompir, čime se štedi vreme zauzetim domaćicama.
30. april
Kako se pravi voćni toping za torte?Toping predstavlja preliv kojim se prekrivaju deserti - slatkiši, torte, kolači, sladoledi i drugo. Najčešće korišćen toping je onaj od čokolade, ali i voćni topinzi.
29. april
Saveti za pripremanje patlidžanaPatlidžan sadrži mnogo minerala i vitamina. Osim što je koristan za organizam, on je i veoma ukusan, kada je pravilno pripremljen.
27. april
Cake kod pečenja u pećiPečenje u peći je najbolji način za pečenje hleba i pica, u peći oni dobijaju unikatnu aromu i ukus i mnogo dobro se ispeku.
25. april
Čuvanje i konzerviranje pečurakaObavezno zapišite na kesama kada ste stavili pečurke da se zamrznu. Blanširane i sirove mogu da se zamrzavaju na 3 meseca, a pripremljene na pari - do godinu dana.
24. april
Saveti za kuvanje bamijeBamija je otkrivena u okolini Etiopije tokom 12. veka p. n. e. i uzgajali su je Drevni Egipćani. Bamija je jedan sjajan izvor dragocenih hranljivih materija.
23. april
Kako da osušimo jabuke za zimu?Jabuke se suše na suncu ili u rerni. Ako jabuke, koje želite da sušite, nisu dovoljno slatke, napravite šećerni sirup koji će ih zasladiti po vašem ukusu.
23. april
Cake u pripremi domaćeg belog vinaBelo vino treba da ima određenu kiselost - oko 6-7 grama po litru. Kiselost se reguliše dodavanjem vode u procesu fermentacije.
22. april
Kako se pravi baklava? (Vodič za početnike)Hajde da pogledamo kako se pravi lepa turska baklava prema savetima iskusnih domaćica.
20. april
1
Dodaci koji će vaše salate učiniti unikatno ukusnimaAko želite da pripremite ukusnu salatu, pogledajte savete u sledećem članku. Koji su dodaci, koji odgovaraju svakoj salati?
09. april
Kako sami da napravimo začine od povrćaZačini su nešto bez čega ne može da prođe nijedno jelo. Oni daju ukus, aromu i vraćaju apetit. Jedno dobro rešenje tokom letnjih meseci, kada imamo na raspolaganju razno povrće i začine, jeste da spremimo univerzalne začine od povrća.
06. april
Cake u održavanju čiste kuhinjeVeliki broj domaćica sigurno ima one momente kada se nakon kuvanja u kuhinji pojavi totalni nered. Kako da to sprečite, da ne biste konstantno brisali kuhinju?
06. april
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo