- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiPravila pohovanja
10. jun
Nina Nord
Kulinarski SavetiDa napravimo testo za hleb
09. jun
Admin
Kulinarski SavetiOdgovarajući začini za picu
09. jun
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajne krhke svinjske koleniceSvinjska kolenica je jedna od najukusnijih vrsta mesa, sa njom se mogu napraviti razna jela. Kolenica ima dovoljno mesa, da se od nje može napraviti čorba, ali i glavno jelo.
09. jun
Kako da odmrznemo mesoPravilno odmrzavanje mesa je veoma važno. To je zato što meso sadrži mnogo važnih sastojaka za organizam, koji bi se izgubili ako se ne odmrzne na pravilan način.
08. jun
Na koliko stepeni se peku kolačiTemperatura na kojoj se peku slatkiši utiče na krajnji rezultat i od toga zavisi da li će kolač izgledati dobro i da li će biti ispečen kako treba.
08. jun
Saveti za pripremu bujona od mesaBujoni od mesa se mogu pripremiti od raznog mesa, prosto rečeno oni se dele na jake i slabe.
06. jun
Kako se zamrzava bundeva?Kada isečemo bundevu, često nam ne treba cela i deo se ostavlja u frižideru dok se ne pokvari i bacamo je, zato bi bilo bolje da je zamrznemo.
06. jun
Šta treba da znamo o Arborio pirinču?Najvažnije o pirinču je da je on bazična hrana za više od pola stanovnika na Zemlji. Ova začuđujuća činjenica čini ovu kulturu jednom od glavnih u kulinarstvu. Kultivisanje je veoma rana pratkika, još 3500 gosina pre nove ere, na današnjem Tajlandu. Po
05. jun
Kako da kuvamo kestenje?Kestenje se koristi u kulinarstvu širom sveta, ali kod nas kao da nije dovoljno cenjeno. Jedino što trena da uradite je da skuvate kestenje i otuda imate osnovu sa mnogo slatkih ili slanih recepata.
04. jun
Kotidž sir - sastav i primenaKotidž je sveži sir koji ima zrnastu strukturu. On ima mekan i nežan ukus, koji liči na sitan sir. Pravi se od pasterizovanog kravljeg mleka. Sir kotidž je odličan izvor proteina, i u isto vreme sadrži malo kalorija. Takođe u njemu ima vitamin B, kalci
04. jun
Kako se pohuju paprikeDa biste napravili ukusne pohovane paprike, treba da izaberete zdrave paprike, da budu prave ako je moguće, da bi se dobro ispekle.
03. jun
Saveti za zamrzavanje i čuvanje školjkiŠkoljke spadaju u omiljene morske plodove i zahvaljujući farmama školjki mogu se konzumirati i tokom zime. Pogledajte kako se čuvaju u domaćim uslovima.
02. jun
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 854
Recepti
7 895
11 385
Drugo