Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Poslastičarske boje i veštačke bojePoslastičarske boje i veštačke boje
10. jul
Da biste bili sigurni da poslastičarske boje i veštačke boje sadrže samo prirodne sastojke, pripremite ih sami. Tako ćete dobiti lepu tortu ili keks i da se ne plašite da možda sadrže štetne hemikalije.
Kako pravilno da kuvamo mesoKako pravilno da kuvamo meso
09. jul
Da bismo sačuvali vredne materije mesa, kao i da bismo ga spremili da bude ukusno i krhko, potrebno je da ispoštujemo neka pravila tokom njegovog kuvanja.
Kako da napravimo mekani hlebKako da napravimo mekani hleb
08. jul
Čak i oni od nas koji drže neku dijetu i koji su izbacili hleb i proizvode od hleba iz svog menija, momentalno bi razmislili ukoliko bi osetili aromu sveže pečenog hleba.
Pačetina magre - suština i način pripremePačetina magre - suština i način pripreme
07. jul
Pačetina magre je među najomiljenijim specijalitetima elitnih restorana. Pogledajte kako možete da je spremite u kućnim uslovima.
Kako da pripremimo savršeni Ribaj stekKako da pripremimo savršeni Ribaj stek
07. jul
Ako ste od onih ljudi koji nisu čuli za Ribaj stek, ništa strašno. U sledećim redovima će vam biti jasnije i sigurni smo da ćete ga odmah probati.
Bujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam trebaBujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam treba
06. jul
Bujon od kostiju postaje sve popularniji, posebno među onima koji su pristalice zdrave ishrane. Evo i 6 razloga zbog kojih je dobro piti bujon od kostiju.
Dimljenje mesa u domaćim uslovimaDimljenje mesa u domaćim uslovima
02. jul
Kada želite da pripremite domaće dimljeno meso, obično se meso prvo usoli, zatim se osuši i nakon toga dimi, okačeno o kuku.
Idealni začini za sve vrste mesaIdealni začini za sve vrste mesa
01. jul
Jela od mesa mogu da budu raznovrsna ne samo u odnosu na načine pripreme mesa, već i primenom različitih začina, koji se dodaju u njih.
Saveti prilikom kuvanja spanaća i zeljaSaveti prilikom kuvanja spanaća i zelja
19. jun
Danas skoro tokom cele godine u prodavnicama možemo naći spanać i zelje, ali ako želite da skroz iskoristite sve vitamine i minerale koji se nalaze u njima, kao i da smanjite rizik od prisustva nitrata, onda birajte samo sezonsko povrće. Još bolje ako ih
Tajne ukusne boranijeTajne ukusne boranije
18. jun
Postoji desetine recepata za kuvanje boranije, na primer, može se pripremiti sa jajetom i da se doda beli luk za ukus. Boranija trpi mnogo kulinarskih eksperimenata i može se koristiti za kuvanje različith jela.
Kako se pravilno seče meso?Kako se pravilno seče meso?
18. jun
1
Pravilno sečenje mesa je veoma važno u kulinarstvu. Ako volite ukusne stekove, ražnjiće ili druge slične izazove od mesa, onda je potrebno da znate kako da pravilno sečete meso.
Saveti prilikom pripreme domaćeg kačkavaljaSaveti prilikom pripreme domaćeg kačkavalja
18. jun
Domaće pripremljena hrana je mnogo ukusnija od one iz prodavnice i kačkavalj nije izuzetak. Evo nekoliko saveta i recepta za pripremu domaćeg kačkavalja.
Kako se priprema crveno sočivo?Kako se priprema crveno sočivo?
17. jun
Šta da radite sa crvenim sočivom i kako da ga pripremite? Ovde ćete naći najvažnije kulinarske savete za pripremanje i kuvanje crvenog sočiva.