Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiMitovi u kulinarstvu koji su srušeni!
03. april
Yordanka Kovacheva
Kulinarski SavetiPravila prilikom sterilizacije konzervi
31. mart
Vanya Blagoeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se pravilno kuvaju jaja?Kuvanje jaja je teško s obzirom na činjenicu da dok ih ne ogulimo ne možemo biti sigurni koliko tvrdo smo ih skuvali. Manje je verovatno da će sveža jaja pući tokom spremanja .
28. mart
Finese kod sušenja voća u domaćim uslovimaCilj sušenja je da se smanji količina vode kroz zagrevanje i na taj način da se spreči razvoj bakterija koje uništavaju hranu.
27. mart
Saveti prilikom pripreme lososaNajzdravija hrana je ukusna hrana! Evo zašto ćemo vam dati nekoliko saveta za pripremanje lososa, da ne bi bio samo zdrava hrana, već i ukusna.
27. mart
Ishrana trudnicaU toku 9 najuzbudljivijih meseci u životu, trudnica bi trebalo da se potpuno posveti zdravom načinu života. Zdrava ishrana je na prvom mestu.
25. mart
Kako se pravi gratin - vodič za početnikeSloženac ili gratin je jelo izvrsne francuske kuhinje sa dosta starom istorijom. Verovatno i vi pripremate gratin po klasičnom receptu ili njegove varijacije. Evo kako se tačno priprema gratin.
24. mart
Tri ukusne ideje za konzervisanje paprika za zimuPaprika je verovatno među povrćem koje se najviše konzumira, ne samo sveže, nego i konzerirano. Kada počne sezona konzerviranja, svako razmišlja da li da spremi turšiju sa paprikama.
20. mart
Kako da popravimo presečeni majonez?Za pripremu majoneza su potrebna sveža jaja i kvalitetno ulje, bez taloga, prijatnog mirisa. Prilikom nepažljivog mućenja, prilikom upotrebe ulja niske temeprature (ispod 12 stepeni) što je često tokom zimskog perioda, kao i dodatkom previše ulja, majone
16. mart
Halogena pećnica i kako da radimo sa njomHalogena pećnica je među najnovijim uređajima za kuvanje. Njen glavni zadatak je da maksimalno sačuva kvalitet hrane i da nam pomogne da se maksimalno zdravo hranimo.
13. mart
Kako da napravimo sušene šljiveŠljive se najlakše suše, tako što se stave na sunce. Stavite ih na novine ili drugi papir i ostavite otprilike nedelju dana do 10 dana na sunčevoj svetlosti.
11. mart
Kako se čisti brancin?Jedna od najukusnijih riba je brancin. Sreće se u Sredozemnom moru i Atlantskom okeanu. Riba ima ukusno meso, ali nije masno.
10. mart
Odgovarajući začini za pasuljTajna ukusnog jela ne krije se samo u trajanju termičke obrade, nego i u začinima i njihovoj količini. Da bi pasulj bio ukusan, potrebno vam je nekoliko začina.
09. mart
Kako da čuvamo šargarepeŠargarepe su povrće jakog ukusa, korisne su, trajne i dobre za čuvanje. Pogledajte kako možete da čuvate i zamrzavate šargarepe, a da pritom sačuvate njihov ukus i hranljivu vrednost.
07. mart
Kako se pravi čorbast pasulj - vodič za početnikeJaka i hranjiva supa od pasulja nije samo ukusno, nego i neverovatno zdravo glavno jelo. Pasulj je vrlo koristan, brog toga ga treba jesti redovno. Idealan čorbast pasulj ima svoje finese. Evo ih.
06. mart
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo