- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se koristi špric (poš) za torte?
02. jun
Galina Ivanova
Kulinarski SavetiKako da pripremimo okupane kore za pitu?
01. jun
Petyo Liubomirov
Kulinarski SavetiSaveti kod pečenja u rerni
29. maj
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Brza radionica: Kako da napravimo savršeno testo u domaćim uslovimaDosadilo vam je da kupujete bezukusno testo sa kvascem u prodavnici? Želite da ga sami prirpemite u kuhinj? U sledećim redovima pogledajte korake za mešenje savršenog domaćeg testa.
26. maj
Kako da sterilizujemo patlidžanPredložiću vam dva recepta za sterilizovanje patlidžana. Jedan recept je sterilizovanje patlidžana za jela - đuveč ili neko drugo jelo, u koje volite da dodajete patlidžan.
25. maj
Da sačuvamo grožđe za zimuUkus svežeg grožđa se može osetiti i tokom cele zime, dovoljno je da sačuvate pravilno grožđe za hladne mesece. Potrebni su određeni uslovi da se ne bi stvorila buđ na zrnima.
25. maj
Kako da neutralizujemo ljutoLjuto daje ukus i individualnost hrani i važan je sastojak u kuhinji mnogih kuvara. Često se dešava da nas ljutina neke male papričice izbaci iz ravnoteže. Postoji nekoliko sredstava da se neutrališe ljuto.
22. maj
Kako se čiste škembićiŠkembić se nalazi u mnogim tradicionalnim balkanskim receptima. Pogledajte kako se čisti.
19. maj
Kako da napravimo krokan za tortuKrokan za tortu predstavlja originalni, ukusni i lep posip za tortu, koji je čini pravim užitkom za oko. Savršen krokan se priprema sa orašastim plodovima.
19. maj
Šta da radimo ako se oljutimo ljutim paprikamaKada prilikom kuvanja koristite ljute paprike ili ljutu alevu papriku, nemojte dodirivati rukama oči, nos ili usta. Ljutina sa usana se uklanja svežim ili kiselim mlekom, paradajzom i sladoledom.
18. maj
Kako da napravimo domaće suvo grožđeDa biste sami pripremili suvo grožđe, koristite samo grožđe bez semenki. Ne preporučuje se sušenje grožđa na suncu, jer privlači puno insekata.
15. maj
Finese kod dinstanja mesaDinstano meso bude veoma ukusno ako se prate neke finoće prilikom pripreme. Da bi se poboljšao ukus mesa, može da se doda malo vina.
12. maj
Proizvodnja i čuvanje aleve paprikeAleva paprika - ovaj omiljeni i veoma korišćen začin, je jedna od zapaženih marki naše kuhinje. U tradicionalnoj kulinarskoj tradiciji, skoro pa ne postoji jelo u koje se ne dodaje aleva paprika.
09. maj
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 854
Recepti
7 895
11 385
Drugo