Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta je zbog čega korisnoZašto da pijemo čaj ulong?
16. okt.
Iliana Angelova
Šta je zbog čega korisnoZašto je ekstra devičansko maslinovo ulje najzdravija hrana za zemlji?
14. okt.
Iliana Angelova
Šta je zbog čega korisnoZeaksantin - izvori i koristi
12. okt.
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Jin i Jang hrana i njihova ravnotežaPrema kineskim verovanjima hrana ima kvalitet Jin i Janga. Smtra se da ukoliko se hranite samo jang hranom ili samo jin hranom, vaše zdravlje će biti narušeno.
11. okt.
Evo zašto su šljive izuzetno zdravo voćeSa svojim antioksidansima i fitonutrijentima šljiva čuva zdrave ćelije od tetnih kancerogenih efekata. Sušene šljive regulišu mehanizam rada creva. U Japanu se šljive i sok od šljiva koriste kao sredtvo protiv gripa.
09. okt.
Koji su plodovi mora najkorisniji?Nije tajna da su plodovi mora superhrana koja nas čini zdravijima, koji telu daju mnoge vredne supstance i puno energije. Pogledajte koja je morska hrana korisna za sve nas.
09. okt.
Zašto treba češće jesti brancina?Morska hrana je izuzetno korisna za zdravlje i to je svima poznato. Zašto da jedemo brancina češće? Šta je korisno kod brancina?
08. okt.
Zbog čega je toliko korisno da jedemo skušu?Skuša je jedna od najukusnijih riba, koja je izuzetno korisna i u pogledu ukusa i sadržaju hranljivih materija, ali je u svetu dosta zanemarena. Pogledajte koje su koristi od skuše i kako da je skuvamo.
07. okt.
Zbog čega treba redovno jesti tahini od susama?Glavna sirovina za proizvodnju tahinija od susama su semenke susama. Dobija se iz grma koji dostiže visino do 2 metra, sa dlakavim lišćem koje širi snažnu očaravajuću aromu.
07. okt.
Đumbir i kurkuma - sve koristi čudotvorne kombinacijeDa biste održali svoj imunitet u dobroj formi, možete da pomognete sebi jednom čudotvorno kombinacijom - đumbirom i kurkumom. Koristi od čudotvorne kombinacije.
04. okt.
Voće najbogatije gvožđemPojedine vrste voća su neverovatan izvor gvožđa i njihovo konzumiranje u većim koločinama može da nas sačuva od anemije. Evo koje je voće sa najviše gvožđa.
04. okt.
Korisna svojstva koštica breskveBreskve, nektarine, šljive, kajsije i bademi - šta je ovom voću zajedničko? Sličnost među njima leži u prisustvu vrlo slične koštice. Pogledajte koje su koristi koštice breskve.
02. okt.
Hrana sa negativnim kalorijama za mršavljenjeRealno ne postoji hrana koja ne sadrži kalorije. Dole nabrojana takođe ne pravi izuzetak. Međutim, njihovo varenje oduzima više kalorija iz organizma, nego što ona sama sadrži.
02. okt.
Voće sa najmanje kalorijaNa putu gubitka težine nutricionisti i ljudi biraju voće kao osnovni element svojih dijeta. Savršeno u tom smislu je voće koje sadrži najmanje kalorija. Evo koje je to voće
01. okt.
Beli luk i mleko - obavezni u jelovnikuKoja je najkorisnija hrana za naše zdravlje? Naučnici i istraživači su stigli do opšteg rezultata da savremeni čovek treba najveći naglasak da stavi da mleko i na beli luk.
30. sep.
Voda od koprive - upotreba i sve koristi od njeŠta znači voda od koprive? To je voda u koju ste potopili, skuvali ili prelili vrelom vodom sveže ubranu ili osušenu koprivu. Pogledajte za šta se može koristiti voda od koprive i kakve su koristi od nje.
29. sep.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 596
Recepti
8 109
11 740
Drugo