- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se pravi ogledalo glazura (GALERIJA)
02. mart
Stanislava Armyanova
Kulinarski SavetiZačini, odgovarajući za teletinu
27. feb.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiUkusne tajne kiselog kupusa
25. feb.
Kremena Rikova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da osušimo jujubuJujuba ili još kineska urma je jedno od najkorisnijih voćki, ali malo nas zna o njenom korisnom daru prirodi. Jujuba se može sušiti tako da se njeni korisna svojstva povećaju.
25. feb.
Zamrzavanje i čuvanje bamijeAko gajite bamiju u dvorištu, ili imate mogućnost da nabavite domaću bamiju, dobro je da naučite kako da je čuvate.
24. feb.
Tajna ukusne fokačePostoji bukvalno hiljadu recepata za spremanje ove vrste italijanskog hleba, ali pravi majstorluk u pripremi ukusne pogače je tumačenje tajne za pripremu perfektnog testa.
20. feb.
Kako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načinaSveže špargle su brze i jednostavne za kuvanje i svako jelo čine posebnijim. Evo šest jednostavnih načina za pripremu špargli, koje će obogatiti vaše porcije.
19. feb.
Kako se pravi majonez - vodič za početnikeIzgleda da recepti za domaći majonez polako počinju da odlaze u zaborav, jer nam je mnogo lakše da ovaj proizvod gotov kupimo u prodavnici. Evo kako da ga napravite sami.
18. feb.
Kako se pravi domaće pivoMnogi ljudi bar jednom žele da probaju da naprave pivo. To je lako, može se uraditi samo ako imate zrna - pšenična, ječmena ili ražana, hmelj, pivski kvasac.
17. feb.
Čuvanje suvog voćaDa bi se sačuvali korisni sastojci suvog voća, treba da se čuvaju pravilno. Osnova za dobro čuvanje je njihova vlažnost i pakovanje. Suvo voće se najbolje čuva ako je sušeno do optimalne vlažnosti - 17-24 . Različito voće ima različitu vlažnost, zato,
15. feb.
Da napravimo kore za lazanjuUprkos tome što živimo u vremenu gde možemo da kupimo sve u prodavnici, i da ne moramo da gubimo vreme kod kuće, nema ništa ukusnije od domaće pripremljene hrane.
15. feb.
Top saveti za blanširanje i zamrzavanje paprikaBlanširanje paprika znači da se one prvo potope na nekoliko minuta u ključalu vodu. Cilj je ne da se skuvaju, već prosto da omekšaju.
14. feb.
Kako se čisti ribaRiba može da se čisti na nekoliko različitih načina. Evo kako da je najlakše očistite.
13. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 820
Recepti
7 889
11 374
Drugo