Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiNamirnice, koje nikada ne treba da držite u frižideru
21. sep.
Petyo Liubomirov
Kulinarski SavetiDa li zaista mešate kajganu? Gordon Remzi odgovara
11. sep.
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da kuvate makaroneJedan od razloga da pripremite makarone je to što samo za 15 minuta možete da napravite večeru. Pogledajte neke detalje kod kuvanja testenine, makarona i špageta.
05. sep.
Tajna ukusne bugarske musakeKažu da ako jedna žena ne zna da napravi musaku, ne može da se uda. Tako da počnite da učite kako se pravi musaka. Evo tajne savršene musake.
15. avgust
Pet najvećih grešaka kod pripremanja svinjskih šnicliVeoma često se dešava da svinjske šnicle budu suve i prepečene. Kako biste to sprečili u kuhinji, prosto izbegavajte sledeće greške prilikom pripreme svinjskih šnicli.
05. avgust
Zlatna pravila mešenjaDa biste napravili hlebove, pogače i druga apetitna peciva, treba da budete dobro upoznati i iskusni u osvnovnim trikovima mešenja testa.
03. avgust
Savršena smesa za palačinke se pravi ovakoSvako može da pravi palačinke, ali ne može svako da napravi savršene palačinke. Iako pravljenje palačinaka deluje kao nešto što može da radi i malo dete, i to ima svoje finese.
02. avgust
Kako da očistimo rešetke od aspiratoraKoristeći jeftina i dostupna sredstva možete sa lakoćom da očistite rešetku aspiratora u kuhinji od slojeva masnoće. Njima ćete postići željeni efekat.
01. avgust
Kako se konzumira đumbirĐumbir je veoma popularan u azijskoj kuhinji - tamo se najčešće renda ili secka, nakon čega se nakratko potapa u vodu i stavlja u jelo na kraju pripreme.
29. jul
Kako da ispečemo domaći hlebŽelite da napravite domaći hleb i da se prisetite ukusa iz detinjstva? Napravite hleb koji je skoro kao onaj u prodavnicama, samo što je pravi i ukusniji.
24. jul
Kako se prave ukusne šniclePrave šnicle od mesa se ne prave od mlevenog mesa, nego od celog parčeta mesa, koje se izlupa kao šnicla. Šnicle su omiljene vekovima i među glavnim su jelima u evropskoj kuhinji.
21. jul
Trikovi kod prženja ćufticaU osnovi prženja ukusnih prženih ćuftica stoji nekoliko važnih pravila. Pogledajte kako se priprema meso za perfektne ćuftice.
19. jul
Kako da se oslobodimo nitrata?Mi se hranimo voćem i povrćem sa ogromnim količinama đubriva, koja su puni nitratima. Oni brzo unuštavaju naš imunitet i vitamine u našem telu. Evo kako da očistimo nitrate iz povrća:
16. jul
Pileće iznutrice - važna kulinarska pravila za njihovu pripremu!Da li zn ate, da pileći želuci poboljšavaju vid, a pileće džigerice se preporučuju deci i trudnicama. Pogledajte kako se pravilno kuvaju.
09. jul
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo