- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako da osušimo šljive
12. feb.
Admin
Kulinarski SavetiSaveti za kuvanje na pari
11. feb.
Admin
Kulinarski SavetiNekoliko ideja za konzervisanje kiselih krastavčića
10. feb.
Paolina Syarova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Čuvanje oraha i orašastih plodovaKada kupujete orašaste plodove, ne uspevate uvek da odjednom iskoristite celu količinu. Orašasti plodovi sadrže mnogo masti, koje se pri visokoj temperaturi i u dodiru sa vazduhom pretvaraju u veoma gorkak delikates.
08. feb.
Najčešće greške kod pravljenja omletaPogledajte koje su najčešće greške u pripremanju omleta i kako da napravite ovaj mekani omlet.
08. feb.
Kako da očistimo fritezu?Friteza je odličan uređaj za brzo prženje hrane u kući. Za kuvanje sa fritezom obično se koristi veoma velika količina ulja, što može da vas navede na pomisao da je njegovo čišćenje noćna mora.
06. feb.
Čuvanje bamijeAko ste odlučili da obradite bamiju, to možete uraditi u roku od 24 sata nakon njene berbe. Do trenutka obrade čuva se na senovitom i vetrovitom mestu.
05. feb.
Kako da kuvamo zamrznute školjke?Meso školjki je ukusno, korisno i od njega se skoro ne deblja. U 100 grama mesa od školjki se nalazi tek 50 kalorija. Pogledajte kako se mogu pripremiti zamrznute školjke.
05. feb.
Konzerviranje patlidžanaPatlidžan možemo konzervirati na dosta različitih načina. Pogledajte naše predloge:
04. feb.
Od kakvih se trava pravi turski čajTurski čaj ne može da se opiše, on treba da se proba. On nije samo veoma ukusan, nego je i izuzetno koristan. U Turskoj se servira u svako doba - nakon doručka, ručka i večere.
03. feb.
Evo ovako se pravi mekani omletUprkos poznatoj i jednostavnoj pripremi, ne zna baš svako kako se pravi mekani omlet. Ukusan i nežan vazdušasti omlet, svima dostupan!
30. januar
Tajna ukusnog kapućinaSvima omiljeni Kapućino(Cappuccino), 8. novembra slavi rođendan. Ovaj napitak sa kofeinom nije samo kafa sa mlekom, već traži celu paletu veština, da bi se napravio savršeno ukusan kapućino.
29. januar
Koji začini su odgovarajući za supuSupama sa mesom odgovaraju peršun, kurkuma, kari, biber, lovorov list, paškanat, muskatni oraščić, Ljuta aleva paprika, bosiljak.
27. januar
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 858
Recepti
7 896
11 388
Drugo