- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiIshrana trudnica
25. mart
Zoka
Kulinarski SavetiKako se pravi gratin - vodič za početnike
24. mart
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiTri ukusne ideje za konzervisanje paprika za zimu
20. mart
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da popravimo presečeni majonez?Za pripremu majoneza su potrebna sveža jaja i kvalitetno ulje, bez taloga, prijatnog mirisa. Prilikom nepažljivog mućenja, prilikom upotrebe ulja niske temeprature (ispod 12 stepeni) što je često tokom zimskog perioda, kao i dodatkom previše ulja, majone
16. mart
Halogena pećnica i kako da radimo sa njomHalogena pećnica je među najnovijim uređajima za kuvanje. Njen glavni zadatak je da maksimalno sačuva kvalitet hrane i da nam pomogne da se maksimalno zdravo hranimo.
13. mart
Kako da napravimo sušene šljiveŠljive se najlakše suše, tako što se stave na sunce. Stavite ih na novine ili drugi papir i ostavite otprilike nedelju dana do 10 dana na sunčevoj svetlosti.
11. mart
Kako se čisti brancin?Jedna od najukusnijih riba je brancin. Sreće se u Sredozemnom moru i Atlantskom okeanu. Riba ima ukusno meso, ali nije masno.
10. mart
Odgovarajući začini za pasuljTajna ukusnog jela ne krije se samo u trajanju termičke obrade, nego i u začinima i njihovoj količini. Da bi pasulj bio ukusan, potrebno vam je nekoliko začina.
09. mart
Kako da čuvamo šargarepeŠargarepe su povrće jakog ukusa, korisne su, trajne i dobre za čuvanje. Pogledajte kako možete da čuvate i zamrzavate šargarepe, a da pritom sačuvate njihov ukus i hranljivu vrednost.
07. mart
Kako se pravi čorbast pasulj - vodič za početnikeJaka i hranjiva supa od pasulja nije samo ukusno, nego i neverovatno zdravo glavno jelo. Pasulj je vrlo koristan, brog toga ga treba jesti redovno. Idealan čorbast pasulj ima svoje finese. Evo ih.
06. mart
Kako da blanširamo spanać?Ako ste spanać blanširali sa namerom da ga zamrznete, kada ste ga ostavili da se dobro iscedi, treba da ga stavite u najlon kesice, da ih dobro pritisnete rukama tako da izbacite vazduh i da ih poređate u vaš zamrzivač.
06. mart
Kako se prave krofne - vodič za početnikeDomaće pripremljene krofnice ne iziskuju specijalne veštine. Treba da znate samo nekoliko finesa za pripremanje krofni. Evo idealnog recepta, da biste naučili kako se prave domaće krofnice ako ste početnik.
04. mart
Neprocenjivi saveti za zamrzavanje brokolija i karfiolaZa biste zamrznuli karfiol i brokoli, treba ih pre toga obavezno blanširati, kako bi očuvali boju, strukturu i ukus.
03. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 854
Recepti
7 895
11 385
Drugo