Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Dodaci koji će vaše salate učiniti unikatno ukusnimaDodaci koji će vaše salate učiniti unikatno ukusnima
09. april
Ako želite da pripremite ukusnu salatu, pogledajte savete u sledećem članku. Koji su dodaci, koji odgovaraju svakoj salati?
Kako sami da napravimo začine od povrćaKako sami da napravimo začine od povrća
06. april
Začini su nešto bez čega ne može da prođe nijedno jelo. Oni daju ukus, aromu i vraćaju apetit. Jedno dobro rešenje tokom letnjih meseci, kada imamo na raspolaganju razno povrće i začine, jeste da spremimo univerzalne začine od povrća.
Cake u održavanju čiste kuhinjeCake u održavanju čiste kuhinje
06. april
Veliki broj domaćica sigurno ima one momente kada se nakon kuvanja u kuhinji pojavi totalni nered. Kako da to sprečite, da ne biste konstantno brisali kuhinju?
Mitovi u kulinarstvu koji su srušeni!Mitovi u kulinarstvu koji su srušeni!
03. april
Srušena su neki od najjačih verovanja i principa u kulinarstvu. Istina je da ona nemaju naučnu osnovu, već da ih sledimo samo zbog toga što je neko tako rekao. Pogledajte koji su to srušeni mitovi u kulinartsvu.
Pravila za potapanje semenki i orašastih plodova u vodiPravila za potapanje semenki i orašastih plodova u vodi
03. april
Svi orašasti plodovi i semenke u sirovom obliku su veoma zdrave. Međutim, treba znati kako se pravilno konzumiraju. Pravilno potapanje žitarica i mahunarki pre konzumiranja je veoma značajno.
Pravila prilikom sterilizacije konzerviPravila prilikom sterilizacije konzervi
31. mart
Voće i povrće najduže vreme čuvaju svoj hranljivi sastav, vitamine, prirodni ukus, aromu, boju i izgled kada se konzervišu putem sterilizacije.
Kako se pravilno kuvaju jaja?Kako se pravilno kuvaju jaja?
28. mart
Kuvanje jaja je teško s obzirom na činjenicu da dok ih ne ogulimo ne možemo biti sigurni koliko tvrdo smo ih skuvali. Manje je verovatno da će sveža jaja pući tokom spremanja .
Finese kod sušenja voća u domaćim uslovimaFinese kod sušenja voća u domaćim uslovima
27. mart
Cilj sušenja je da se smanji količina vode kroz zagrevanje i na taj način da se spreči razvoj bakterija koje uništavaju hranu.
Saveti prilikom pripreme lososaSaveti prilikom pripreme lososa
27. mart
Najzdravija hrana je ukusna hrana! Evo zašto ćemo vam dati nekoliko saveta za pripremanje lososa, da ne bi bio samo zdrava hrana, već i ukusna.
Ishrana trudnicaIshrana trudnica
25. mart
U toku 9 najuzbudljivijih meseci u životu, trudnica bi trebalo da se potpuno posveti zdravom načinu života. Zdrava ishrana je na prvom mestu.