- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako da osušimo jabuke za zimu?
23. april
Jana G.
Kulinarski SavetiCake u pripremi domaćeg belog vina
22. april
Jana G.
Kulinarski SavetiKako se pravi baklava? (Vodič za početnike)
20. april
1
N.Akifova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Dodaci koji će vaše salate učiniti unikatno ukusnimaAko želite da pripremite ukusnu salatu, pogledajte savete u sledećem članku. Koji su dodaci, koji odgovaraju svakoj salati?
09. april
Kako sami da napravimo začine od povrćaZačini su nešto bez čega ne može da prođe nijedno jelo. Oni daju ukus, aromu i vraćaju apetit. Jedno dobro rešenje tokom letnjih meseci, kada imamo na raspolaganju razno povrće i začine, jeste da spremimo univerzalne začine od povrća.
06. april
Cake u održavanju čiste kuhinjeVeliki broj domaćica sigurno ima one momente kada se nakon kuvanja u kuhinji pojavi totalni nered. Kako da to sprečite, da ne biste konstantno brisali kuhinju?
06. april
Mitovi u kulinarstvu koji su srušeni!Srušena su neki od najjačih verovanja i principa u kulinarstvu. Istina je da ona nemaju naučnu osnovu, već da ih sledimo samo zbog toga što je neko tako rekao. Pogledajte koji su to srušeni mitovi u kulinartsvu.
03. april
Pravila za potapanje semenki i orašastih plodova u vodiSvi orašasti plodovi i semenke u sirovom obliku su veoma zdrave. Međutim, treba znati kako se pravilno konzumiraju. Pravilno potapanje žitarica i mahunarki pre konzumiranja je veoma značajno.
03. april
Pravila prilikom sterilizacije konzerviVoće i povrće najduže vreme čuvaju svoj hranljivi sastav, vitamine, prirodni ukus, aromu, boju i izgled kada se konzervišu putem sterilizacije.
31. mart
Kako se pravilno kuvaju jaja?Kuvanje jaja je teško s obzirom na činjenicu da dok ih ne ogulimo ne možemo biti sigurni koliko tvrdo smo ih skuvali. Manje je verovatno da će sveža jaja pući tokom spremanja .
28. mart
Finese kod sušenja voća u domaćim uslovimaCilj sušenja je da se smanji količina vode kroz zagrevanje i na taj način da se spreči razvoj bakterija koje uništavaju hranu.
27. mart
Saveti prilikom pripreme lososaNajzdravija hrana je ukusna hrana! Evo zašto ćemo vam dati nekoliko saveta za pripremanje lososa, da ne bi bio samo zdrava hrana, već i ukusna.
27. mart
Ishrana trudnicaU toku 9 najuzbudljivijih meseci u životu, trudnica bi trebalo da se potpuno posveti zdravom načinu života. Zdrava ishrana je na prvom mestu.
25. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo