Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiDa napravimo mleveno meso u domaćim uslovima
25. januar
Vyara Kostadinova
Kulinarski SavetiKako se kuvaju lignje?
24. januar
Jana G.
Kulinarski SavetiKako da osušimo smokve
22. januar
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Da napravimo masline u salamuriMasline nisu dobre za upotrebu odmah nakon branja. One imaju specifičnu gorčinu, koja treba da se izvuče, da bismo uživali u njihovom ukusu.
21. januar
Kako se kuva sa kokosovim uljem?Sa kokosovim uljem možete da kuvate sve. To je jedinstvena masnoća, koja ne oksidira prilikom prženja i pečenja.
20. januar
Konzervisanje ribeAko vam je iz nekon razloga ostao višak ribe, nije obavezno da je sušite ili da je solite. Možete je konzervisati i duže vreme uživati u njenom ukusu.
17. januar
Kako se pripremaju rakoviPostoji mnogo različitih načina za pripremu ukusnih jela sa rakovima. Najjednostavniji način da ih pripremite je da skuvate u vreloj vodi sa dodatkom bibera u zrnu, soli i mirođije.
16. januar
Pravila za sterilizaciju tegliZa sterilizaciju tegli vam je potrebna velika šerpa gde možete staviti tegle, pleh, kuhinjska krpa, voda, sapun, hvatači za hranu i poklopci, kojima ćete kasnije zatvarati tegle.
13. januar
Kako da pripremimo sušeni paradajzSušeni paradajz je postao veoma popularan poslednjih godina. On se priprema veoma lako i ima neobičan pikantan ukus i miris.
13. januar
Koliko dugo se kuvaju tegle sa zimnicomRazličitoj vrsti povrća i voća je potrebno različito vreme kako bi se konzervisalo. Šta je najvažnije u konzerviranju? Potrebno vam je vreme. Koliko vremena - saznajte u ovom članku.
09. januar
Saveti za konzerviranje mesa u teglamaKada zatvarate meso u tegle, dobro ga pregledajte. Treba da bude potpuno sveže i da ima svež izgled.
08. januar
Čuvanje cvekleJedna od osnovnih stvari za normalnu ishranu tokom zimskog perioda je čuvanje povrća. Cvekla se čuva na nekoliko načina, koji mogu da garantuju dobar ukus ovog povrća.
06. januar
Idealna temperatura zamrzivača i frižideraPrvo i veoma važno - ne stavljajte frižider i zamrzivač blizu toplotnih aparata, pored šporeta na primer. Toplina koja iz njega izlazi može da uništi rashladne uređaje.
05. januar
Zamrzavanje paprikaCrvena i žuta boja paprika je zapravo zbir pigmenta - antioksidanata. Osim što nas čuvaju od starosti, one još sadrže kalijum, kalcijum, magnezijum, fosfor i gvožđe. Upravo zbog toga njihova redovna konzumacija je obavezna.
04. januar
Odgovarajući začini za svinjetinuU kulinarstvu postoje koraci kojih se većina domaćica striktno drži kako bi se dobilo željeno jelo. Jedan od tih koraka jesu začini. Ako stavite neodgovarajući ukus u jelo, može da se desi da ne bude ukusno, da zagorča itd.
03. januar
Čuvanje pečenih paprikaPečene paprike za zimu možete staviti u zamrzivač ili u teglice, ako tako više volite. Za zamrzavanje paprika u zamrzivaču sve što vam je potrebno jesu kesice u koje ih ređate.
27. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 153
11 851
Drugo