Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiDomaći dresing za salate
25. feb.
Nina Nord
Kulinarski SavetiKako da napravite idealni patatnik
21. feb.
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Trikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovimaČim se priča o zdravoj ishrani, većina nas odmah počne da se brine i računa kako će to uticati na kućni budžet. U suštini, to nije toliko zahtevno i sigurno postoje neki mali trikovi koji će vam pomoći da se hranite pravilno, a da pritom ne gladujete
19. feb.
Šta podrazumeva pečenje u kesiKese za pečenje daju jelu odličan ukus. Način pripreme je veoma jedostavan, prosto nasečete namirnice, začinite ih i stavljate ih u kesu. Vežete je i napravite nekoliko rupica.
07. feb.
1
Kulinarski trikovi kod spremanja pasuljaAko treba da klasifikujemo balkanska jela, sasvim je sigurno da će pasulj zauzeti jedno od prvih mesta. Gotovo i da ne postoji kuća na čijoj se trpezi ne nalazi pasulj, i to u najrazličitijim oblicima. Nezavisno od toga koje je doba, pasulj je jelo koje j
04. feb.
Kako spremiti patlidžan, a da ne bude gorakKako bismo počeli sa uklanjanjem gorčine patlidžana, prvo treba da ustanovimo koji su njegovi delovi korisni, a koji ne treba da budu deo procesa spremanja jela.
03. feb.
Napravite voćni sirup za zimuPravila ga je baka i često smo ga ispijali direktno iz flaše, mršteći se od slatkoće, a mogli smo da uživamo u njemu tokom zimskih hladnih dana - sladak sirup i slatka uspomena, koje se uvek rado setimo.
29. januar
Kako da napravite domaći sok i sirupNema ništa ukusnije od domaćeg soka i sirupa. Oni se mogu napraviti po vašem ukusu - sa manje ili više šećera, da budu ređi ili gušći.
23. januar
Specifičnosti kod spremanja na roštiljuAko nemate mnogo iskustva u pečenju mesa na roštilju, onda neka vaš izbor bude svinjsko i pileće meso, jer šansa da ne uspete je mnogo mala.
02. okt.
Trikovi kod spremanja klenaNajbolja varijanta za pripremanje klena je da ga ispečete u rerni. Možete da stavite luk, paradajz i da ga ispečete, a druga varijanta je da ga napunite.
29. sep.
Spremite školjke na brz i lak načinŠkoljke su odlična varijanta ako želite da spremite nešto za večeru, a da je pritom brzo i lako. One su takođe dobre i kada hoćete da iznenadite goste.
23. sep.
Saveti za čišćenje roštiljaAko hoćete da vam roštilj uvek bude čist i da se njime koristite dugo, nakon što ga koristite, neka se ohladi i odmah očistite unutrašnji i spoljašnji deo roštilja.
22. sep.
Najbolje marinade za meso i povrćeMeso i povrće bude još ukusnije ako pre termičke obrde bude marinirano. Na taj način ono postaje mekše i aromatičnije.
21. sep.
Kako da napravite slatko, marmeladu i sirup od ribizlePredlažemo vam 3 recepta kako da ovo korisno voće konzumirate i tokom zimkih meseci. Saznajte kako da napravite slatko, marmeladu i sirup od ribizle.
20. sep.
Trikovi koji čine vaša jela ukusnijimPoštujte neka pravila, da bi vam jela bila još ukusnija. Da meso u rerni ne bi pregorelo, stavite malu posudu sa vodom da isparava.
20. sep.
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo