Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Poređajte posne sarme ud uboku posudu i pritisnite ih pomoću tanjira da se ne odviju pre kuvanja. Sipajte toplu vodu i pokrijte sarme....

Stavljaju se na ringlu i računa se 30 minuta od ključanja.
Sarmice od listova vinove loze sa nadevom od jaja i sira se jednu tople i hladne....

Sarme od listova vinove loze sa majčinom dušicom i sremušem se serviraju sa mladim belim lukom....

Listovi vinove loze za sarme, ako su sveži, potope se u vrelu vodu na 1 minut da se popare....

Poklopite dobro tanjirem i ostavite da se vru na vatri oko 30 minuta.
Servirajte sarme od listova vinove loze i ukrasite sa kiselim mlekom....

Skinite nadev sa vatre i ostavite da se ohladi.
Stavite nadev na listove vinove loze i uvijte sarme....

Kalup za kuglof sa rupom u sredini premažite uljem, pa zatim poređajte listove vinove loze....

ne nude, tako da svako sam može da proceni koji mu se recept više dopada od ove dve vrste domaće spremljenih....

Ostavite smesu da se ohladi i da pirinač da nabubri.
Očistite zelje od drške, potopite ga u vrelu vodu i stavite po kašiku nadeva....

Ovako poređane sarme od listova vinove loze u šerpi prelijte uljem i sipajte vodu dok se sarmice ne pokriju....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: