Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Uz maslinovo ulje želudac vam radi kao švajcarski satMaslinovo ulje je fantastično sredstvo za čišćenje jetre i žučnih puteva. Pomešano sa peršunom i kiselim mlekom pomaže želucu da radi kao sat.
12. feb.
Šta je zbog čega korisnoKako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaOsim mesa su vam potrebni i začini - biber, kumin, so. Njihov odnos je u zavisnosti od ukusa. Najbolje je da kumin i biber budu u istim količinama, da ne bi neki od začina preovladao svojim ukusom.
11. feb.
Kulinarski Saveti10 namirnica koje su korisnije nego što misliteNa dijeti ste. Sa svih strana vas obasipaju informacijama šta je korisno, a šta ne. Evo spiska sa 10 namirnica koje su mnogo korisnije nego što ste mislili.
11. feb.
Šta je zbog čega korisnoSaveti za pripremanje patkeAko su obe vrste mesa od pernatih životinja, nije isto da li pripremaš pile ili patku – različiti su ne samo recepti, već i priprema mesa pre početka kuvanja. Patka ima veliku količinu potkožne masnoće.
11. feb.
Kulinarski SavetiAkvavitAkvavit je piće poreklom iz Danske, gde je destilacija poznata još u xV veku. Uprkos svom danskom poreklu, Akvavit se pretvorio u regionalni napitak Skandinavije.
05. januar
Vrste Alkoholnih PićaKako spremiti svinjsku kolenicuOno što ne treba da zaboravite kada kuvate sa ovim mesom je da stavite nekoliko aroma. Reč je o belom luku, lovorovom listu i pimentu - to su obavezni dodaci.
30. januar
Šta da skuvamTajna pripreme savršenog testa za gurabijeTeško da postoji dete, a čak i odrastao čovek koji sa nestrpljenjem ne čeka sveže pečene, aromatične, mirisne i tople gurabije.
30. nov.
Kulinarski SavetiKako se karamelizuje meso?Ova tehnika kuvanja mesa omogućava da se dobiju komadi blistavog izgleda, sočnog ukusa, kao da su lakirani komadi različitih vrsta mesa. Pogledajte kako.
. maj
Šta da skuvamNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade