Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Najnovije

Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Uz maslinovo ulje želudac vam radi kao švajcarski satUz maslinovo ulje želudac vam radi kao švajcarski satMaslinovo ulje je fantastično sredstvo za čišćenje jetre i žučnih puteva. Pomešano sa peršunom i kiselim mlekom pomaže želucu da radi kao sat.
Kako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaKako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaOsim mesa su vam potrebni i začini - biber, kumin, so. Njihov odnos je u zavisnosti od ukusa. Najbolje je da kumin i biber budu u istim količinama, da ne bi neki od začina preovladao svojim ukusom.
10 namirnica koje su korisnije nego što mislite10 namirnica koje su korisnije nego što misliteNa dijeti ste. Sa svih strana vas obasipaju informacijama šta je korisno, a šta ne. Evo spiska sa 10 namirnica koje su mnogo korisnije nego što ste mislili.
Saveti za pripremanje patkeSaveti za pripremanje patkeAko su obe vrste mesa od pernatih životinja, nije isto da li pripremaš pile ili patku – različiti su ne samo recepti, već i priprema mesa pre početka kuvanja. Patka ima veliku količinu potkožne masnoće.
AkvavitAkvavitAkvavit je piće poreklom iz Danske, gde je destilacija poznata još u xV veku. Uprkos svom danskom poreklu, Akvavit se pretvorio u regionalni napitak Skandinavije.
Kako spremiti svinjsku kolenicuKako spremiti svinjsku kolenicu
30. januar
Šta da skuvam
Ono što ne treba da zaboravite kada kuvate sa ovim mesom je da stavite nekoliko aroma. Reč je o belom luku, lovorovom listu i pimentu - to su obavezni dodaci.
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeTajna pripreme savršenog testa za gurabijeTeško da postoji dete, a čak i odrastao čovek koji sa nestrpljenjem ne čeka sveže pečene, aromatične, mirisne i tople gurabije.
Kako se karamelizuje meso?Kako se karamelizuje meso?Ova tehnika kuvanja mesa omogućava da se dobiju komadi blistavog izgleda, sočnog ukusa, kao da su lakirani komadi različitih vrsta mesa. Pogledajte kako.

Omiljena jela

  • Vrsta Jela
  • Stepen Težine
  • Sezonska Kuhinja
  • Ostale kategorije
  • Internacionalni
  • Način Obrade