Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiSaveti za pripremanje Uskršnjeg kolača (Kozunak)
16. mart
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiSaveti za mariniranje korenastog povrća
15. mart
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiEvo kako da napravite savršeni Patišpanj
01. mart
Nina Ivanova Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zamene za belo brašnoZamene belog brašna odličan su izbor za ljude sa netolerancijom na gluten, kao i za ljude koji žele da diverzifikuju svoju ishranu. Koja brašna zamenjuju belo pšenično brašno?
25. feb.
Kako se kuva ukusan šaran od A do ŠVeć ste odlučili da pripremite jelo sa šaranom. Ova vrsta ribe je dobra kako za riblje čorbe, tako i za prženje, pohovanje, pečenje na roštilju i naravno - u rerni. Kako se čisti šaran?
15. feb.
Najbolji začini za čorbe i supeKada pripremate supe ili čorbe i dvoumite se koji začin u koju čorbu da stavite, često paničite, kako ne biste pogrešili. Evo nekih uputstava koji začini u koje čorbe idu.
08. feb.
Mariniranje bifteka i njegova pripremaBitek se može peći u rerni, grilu ili tiganju, a prilikom pečenja najbitnije je da meso bude sobne temperature i da se soli neposredno pre pečenja.
29. januar
Kako da čuvamo biber i alevu paprikuPrstohvat bibera ili aleve paprike se stavlja u veliki deo jela koja spremamo. Saveti za uvanje bibera i aleve paprike.
27. januar
Koji je deo svinje za šta pogodanNezavnisno od toga tokom kojeg godišnjeg doba konzumirate svinjetinu, važno je da znate koji je deo svinjetine za šta pogodan, kako ne biste pravili odreske poput đona . Šta se pravi od svinjskog vrata, plećke i filea?
21. januar
O različitim vrstama testa i njihovoj primeniPostoje dve vrste testa: sa kvasem i bez kvasca. U ovom tekstu naći čete informacije o različitim vrstama testa.
20. januar
Kako se jede i kako se lomi kokosov orah?Postoje različiti načini za razbijanje kokosovog oraha. Možete šilom izbušiti rupu, sipati mleko (vodu) iz kokosa, koja je vrlo ukusna, a zatim da nožem lagano zasečete kokos celim obimom po sredini.
13. januar
Kako se špikuje meso?Špikovanje mesa je probijanje rupa u mesu i začinjavanje različitih vrsta mesa slaninom, šunkom, povrćem ili drugim prilozima. Postupak se izvodi pomoću posebnog uređaja - šuplje igle, ili oštrog noža.
12. januar
Zbog čega se stavlja aspirin u turšiju?Većina ljudi sa ovih prostora su tradicionalisti u pogledu jela koja konzumiraju. Svi se sećaju ukusa bakine turšije koju su jeli kao deca. Hrskave paprike iz turšije uspevaju da se sačuvaju duže zahvaljujući aspirinu.
08. januar
Cake za zgušnjavanje sosevaRedak sos nije razlog da bacimo sosa i da počnemo sa njegovom pripremom ispočetka. Ima nekoliko caka, kojima možete zgusnuti preterani redak sos.
21. dec.
Tajne prelepog domaćeg hlebaIdeal o kućnoj atmosferi povezan je sa mirisom i ukusom aromatičnog hleba - mekog iznutra i sa zavodljivim hrskavom, prepečenom koricom. Kako napraviti hleb kod kuće?
16. dec.
Evo kako se marinira ribaRiba je jedna od najkorisnijih namirnica čija je konzumacija obavezna najmanje nekoliko puta nedeljno. Velika raznovrsnost riba je prodnost, a one se mogu pripremiti na više načina, prema vašim željama i ukusu. Evo kako se marinira riba!
12. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo