- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKulinarska upotreba šafrana
28. april
Plamena M.
Kulinarski SavetiPopularni začini u azijskoj kuhinji
26. april
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako da čuvamo testo?
22. april
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da očistimo šaranaŠaran je jedna od najpopularnijih vrsta riba danas, ali ovo nije uvek bilo tako. Ova riba se nekada smatrala nepodobnom. Kada bi je ulovili, mnogi ribari bi je bacali, a drugi bi je koristili kao mamac.
19. april
Sosevi uz pačije mesoZbog toga što uz svako meso ide i lep sos, ovde ćemo vam predložiti nekoliko ideja za soseve uz pačetinu, koji su posebno pogodni za društvo sočnom pačijem mesu.
17. april
Kako očistiti emajlirano posuđeDa bi ste održali emajlirano posuđe čistim i sjajnim, pratite sledeće savete. Šta ne treba koristiti za čišćenje emajliranog posuđa?
16. april
Začinjavanje jarećeg mesaJedan od osnovnih problema kod spremanja jaretine je to što ona ima dosta specifičan miris. Kako da začinimo jareće meso?
10. april
Kako da kuvamo sa uljem od kikirikijaSvako je čuo za kikiriki puter, ali malo ko zna da postoji i ulje od kikirikija, i to mnogo pre nego što je izmišljen kikiriki puter. Koristi se u azijskoj kuhinji. Pogledajte detalje.
07. april
Tajna turske baklaveTajna autentične turske baklave je privilegija samo onih, koji su ovladali njenu pripremu pre mnogo vekova. Savršena turska baklava treba da bude hrskava i da ima blistavu zlatastu boju.
06. april
1
Kako da pripremimo ukusne i zdrave voćne sokove?Pripremanje voćnih sokova izgleda lako, ali istina je da za dobijanje ukusnog, zdravog i kvalitetnog napitka treba znati neke detalje.
05. april
Hrana vam postaje otrovna ako je pripremate ovakoPogledajte ove važne činjenice za obradu hrane, koje su potvrdili specijalisti. Ako pripremate hranu na taj način, ona verovatno postaje otrovna. Koja je pravilna kulinarska obrada namirnica
25. mart
Odgovarajući prilog za pečeno mesoU zavisnosti od vrste pečenog mesa, uz njega idu različitii prilozi. Za pečeno svinjsko meso je odgovarajući prilog od pečenog ili kuvanog krompira. Idealni prilozi za svako pečeno meso.
24. mart
Saveti za pečenje celog piletaFinese i trikovi za dobar ukus ne nedostaju i ovde. Evo nekoliko saveta za savršenu pripremu celog pečenog pileta!
23. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo