Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da očistimo šaranaKako da očistimo šarana
19. april
Šaran je jedna od najpopularnijih vrsta riba danas, ali ovo nije uvek bilo tako. Ova riba se nekada smatrala nepodobnom. Kada bi je ulovili, mnogi ribari bi je bacali, a drugi bi je koristili kao mamac.
Sosevi uz pačije mesoSosevi uz pačije meso
17. april
Zbog toga što uz svako meso ide i lep sos, ovde ćemo vam predložiti nekoliko ideja za soseve uz pačetinu, koji su posebno pogodni za društvo sočnom pačijem mesu.
Kako očistiti emajlirano posuđeKako očistiti emajlirano posuđe
16. april
Da bi ste održali emajlirano posuđe čistim i sjajnim, pratite sledeće savete. Šta ne treba koristiti za čišćenje emajliranog posuđa?
Začinjavanje jarećeg mesaZačinjavanje jarećeg mesa
10. april
Jedan od osnovnih problema kod spremanja jaretine je to što ona ima dosta specifičan miris. Kako da začinimo jareće meso?
Kako da kuvamo sa uljem od kikirikijaKako da kuvamo sa uljem od kikirikija
07. april
Svako je čuo za kikiriki puter, ali malo ko zna da postoji i ulje od kikirikija, i to mnogo pre nego što je izmišljen kikiriki puter. Koristi se u azijskoj kuhinji. Pogledajte detalje.
Tajna turske baklaveTajna turske baklave
06. april
1
Tajna autentične turske baklave je privilegija samo onih, koji su ovladali njenu pripremu pre mnogo vekova. Savršena turska baklava treba da bude hrskava i da ima blistavu zlatastu boju.
Kako da pripremimo ukusne i zdrave voćne sokove?Kako da pripremimo ukusne i zdrave voćne sokove?
05. april
Pripremanje voćnih sokova izgleda lako, ali istina je da za dobijanje ukusnog, zdravog i kvalitetnog napitka treba znati neke detalje.
Hrana vam postaje otrovna ako je pripremate ovakoHrana vam postaje otrovna ako je pripremate ovako
25. mart
Pogledajte ove važne činjenice za obradu hrane, koje su potvrdili specijalisti. Ako pripremate hranu na taj način, ona verovatno postaje otrovna. Koja je pravilna kulinarska obrada namirnica
Odgovarajući prilog za pečeno mesoOdgovarajući prilog za pečeno meso
24. mart
U zavisnosti od vrste pečenog mesa, uz njega idu različitii prilozi. Za pečeno svinjsko meso je odgovarajući prilog od pečenog ili kuvanog krompira. Idealni prilozi za svako pečeno meso.
Saveti za pečenje celog piletaSaveti za pečenje celog pileta
23. mart
Finese i trikovi za dobar ukus ne nedostaju i ovde. Evo nekoliko saveta za savršenu pripremu celog pečenog pileta!